Autor Zpráva
Kalixt23
Profil
Zdravím vytvoril som taký kod ktorý mi vypisuje názvy súborov z adresára a zároveň mi z týchto súborov vypisuje aj ich info, dalo by sa to nejak pozmeniť aby to bolo rýchlejšie a lepšie pretože toto mi funguje lenže načítava dlho kým mi zobrazí túto tabulku

<meta charset="UTF-8" />
<style type="text/css">

.tbl10 {
    font-family: Tahoma;
        color: white;
        text-align: center;
        font-size: 12px;letter-spacing: 0.75px;text-shadow: #000000 1px 1px;
        background-color: #242424;
        background: url(http://adresa k background obrazku);
        border: 1px solid #FFFFFF;
        width: 200px;
        height: 30px;
}

th {
    font-family: Tahoma;
    font-size: 14px;letter-spacing: 0.75px;text-shadow: #000000 1px 1px;
    color: red;
    background-color: #242424;
    background: url(http://adresa k background obrazku);
    text-align: center;
    border: 1px solid #FFFFFF;
    width: 200px;
    height: 30px;
}

.tbl11 {
    font-family: Tahoma;
    font-size: 12px;letter-spacing: 0.75px;text-shadow: #000000 1px 1px;
    color: lime;
    background-color: #242424;
    background: url(http://adresa k background obrazku);
    text-align: center;
    border: 1px solid #FFFFFF;
    width: 200px;
    height: 30px;
}
.tbl12 {
    font-family: Tahoma;
    font-size: 12px;letter-spacing: 0.75px;text-shadow: #000000 1px 1px;
    color: red;
    background-color: #242424;
    background: url(http://adresa k background obrazku);
    text-align: center;
    border: 1px solid #FFFFFF;
    width: 50px;
    height: 30px;
}
</style>
<center><table cellpadding='0' cellspacing='1' border='0' align='center' width='450'> <td class='tbl12'><center><strong>Č.</strong></center></td><th><center>Meno</center></th> <th><center>Dátum a Čas</center></th><br /></center></table></center>
<?php

$path = scandir('ftp://meno:heslo@hostitel:port/scriptfiles/VIP');
$ID = 1;
natcasesort($path);
foreach ($path as $file) 
{
        $soubor = fopen("ftp://meno:heslo@hostitel:port/scriptfiles/VIP/$file", "r");
        $time = fgets($soubor); //prvni radek                
        fclose($soubor);
        if($file != '.' && $file != '..')
        {
                $file = substr($file, 0, strpos($file, " ")-4);
                $time = substr($time, strpos($time, "=")+1,12);
                $timestamp = date('d/m/Y | H:i:s', $time);
                echo"<center><table cellpadding='0' cellspacing='1' border='0' align='center' width='450'> <td class='tbl12'><center><strong>$ID</strong></center></td> <td class='tbl11'><center>$file</center></td> <td class='tbl10'><center>$timestamp</center></td><br /></center></table></center>";
                $ID ++;
        }
}

?>
<br>
<br>
juriad
Profil
Takže ty se pomocí FTP připojíš na jiný server, otevřeš všechny soubory (což asi způsobí jejich stažení) a přečteš z každého jeden řádek.
Toto prostě musí být pomalé.

Jak přesné údaje potřebuješ? Můžeš si dovolit zobrazit neaktuální informace?
Nemůžou být soubory poskytované jiným způsobem než přes FTP? Kolik je těch souborů?
Kalixt23
Profil
juriad:
súbory sa časom pridávajú a mažú takže je to rozne niekedy tam može byt 200 súborov inokedy 50, potrebujem vypísat do tabulky mená súborov a zároven aj údaje z toho súboru ale to by bolo v druhej tabulke..

ano ako vravíš je to dosť pomalé, mohlo by sa to spravit aj cez mysql ale pokial by to šlo cez FTP tak by som skúsil najprv túto možnosť pokial sa to dá nejak zrýchliť, lebo ma zatial nenapadol iný sposob čo sa týka FTP, neaktuálne údaje sa vačšinou mažú neviem ako to prečítat tak aby sa zobrazil názov súboru a aj údaje v nom než takto, pokial je lepší sposob bol by som rád ak by ste ma o nom informovali
juriad
Profil
S FTP nic rychlejšího nevymyslíš. Tam těch 51 - 201 síťových spojení musí být.

Musíš nějakým způsobem zařídit, aby ta informace byla uložená jinak nebo jinde.
Může to být ta databáze, kterou jsi zmínil. Může to být i jediný soubor typu CSV, kde na každé řádce bude ID a čas - těch položek není tolik, aby se nemohl soubor přepsat při každé změně.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: