Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mahdypetr Profil |
#1 · Zasláno: 16. 1. 2016, 01:31:29 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 17. 1. 2016, 18:35:00
Ahoj, hledám radu
Stahuji soubor ze serveru pomocí: header("Content-Type:application/pdf"); header("Content-Disposition:attachment; filename='dokument.pdf'"); readfile('soubiory/soubor.pdf'); exit(); Hlavičky jsou nastaven: header("Expires: 0" ); header("Last-Modified: " . gmdate( "D, d M Y H:i:s" ) . "GMT" ); header("Cache-Control: no-cache,no-store,max-age=0,must-revalidate" ); header("Pragma: public" ); Soubor se stáhne a uloží do PC, ale nejde otevřít. Proč? díky |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 16. 1. 2016, 02:11:14
mahdypetr:
Sežeň si nějaký binární editor a podívej se jak ten soubor vypadá uvnitř. Jestli se na začátku nebo konci pár bajtů nepřebývá. Tedy může něco i chybět, ale řekl bych, že spíš bude něco přebývat. Porovnej to oproti tomu souboru na serveru. |
||
Bubák Profil |
#3 · Zasláno: 16. 1. 2016, 02:28:02
Na prohlížení binárních souborů nemusí být nutně editor, stačí prohlížeč (binárních souborů), třebas PSPad. Na rychlé porovnaní binárních souborů jde použít třebas i Total Commander (Soubor, Porovnat podle obsahu, zatrhnou zatržítko "Binární").
|
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 16. 1. 2016, 04:00:31
Bubák:
A PSPad není snad editor? Ale vím co máš na mysli a já měl to samé. Kdyby měl linux, poradil bych třeba hexdump který je snad všude. Ovšem předpokládal jsem, že má windows a bál se, že na to použije třeba notepad. |
||
Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 16. 1. 2016, 06:09:31
Keeehi:
„A PSPad není snad editor?“ Na binární soubory je to nouzovka. Uznávám, že jsem se nevyjádřil přesně a dopustil jsem se velkého zjednodušení. |
||
mahdypetr Profil |
#6 · Zasláno: 16. 1. 2016, 10:48:51
Děkuji, to vyzkouším. A kdybychom uvažovali, že se do souboru něco připíše. V čem bych měl hledat toho zakopaného psa? Před uložením souboru pdf nic nevypisuji, pouze pracuji s databází a některými proměnými
|
||
juriad Profil |
#7 · Zasláno: 16. 1. 2016, 11:51:02
mahdypetr:
Třeba můžeš mít na začátku souboru BOM, nebo je tam nějaká mezera v nějakém includnutém souboru. Nějaká taková blbost. |
||
mahdypetr Profil |
#8 · Zasláno: 16. 1. 2016, 12:51:18
Tak jsem si otevřel soubor v PSPadu a toto na mě vykouklo
Warning: readfile(soubory/dokument.pdf): failed to open stream: No such file or directory in /www/localhost/test/index.php on line 34 Chyb byla ve špatném názvu souboru, který tam vlastně nebyl |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0