Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Lucie1411 Profil |
#1 · Zasláno: 24. 1. 2016, 22:16:00
Dobrý den,
paní, které jsem dělala před časem stránky mě oslovila s požadavkem, u kterého vůbec nevím, zdali je realizovatelný. Paní chce, abych nastavila, aby nikdo cizí nemohl nikam umístit odkaz na její stránky, pokud k tomu nedá souhlas. Zároveň by stránky měly být normálně přístupné i přes vyhledávače. Je vůbec možné něco takového nastavit? Pokud ano, jak na to? Předem děkuji za odpověď. |
||
jakre Profil |
#2 · Zasláno: 24. 1. 2016, 22:19:31
Lucie1411:
Samozřejmě, že je to nerealizovatelné. Jaký je pro to vůbec důvod? |
||
lionel messi Profil |
#3 · Zasláno: 24. 1. 2016, 22:26:09
Lucie1411:
„Je vůbec možné něco takového nastavit?“ Nie, a to bez ohľadu na podmienku „Zároveň by stránky měly být normálně přístupné i přes vyhledávače.“. |
||
Martin2 Profil * |
#4 · Zasláno: 24. 1. 2016, 23:08:29
Teoreticky by šel provoz k danému webu filtrovat na základě refereru požadavku. Odkazy z nepovolených domén by pak mohly být blokovány.
Je to ale opatření, které je drastické, není 100% spolehlivé a pravděpodobně by jej (minimálně) Google detekoval a nejspíš na něj nežádoucím způsobem reagoval. |
||
Taps Profil |
Umistovani odkazu na jine weby je z pohledu seo optimalizace dulezitym prvkem. Klientu bych tedy obeznamil i s touto skutecnosti. V htaccesu je mozne zakazat linkovani obrazku na jine weby. Mozna by slo stejnym principem zabranit i linkovani webu, ale radeji bych se tomu vyhnul
|
||
Lucie1411 Profil |
#6 · Zasláno: 25. 1. 2016, 11:39:43
Mě se to právě také nepozdávalo, ale chtěla jsem se nejdříve ujistit, že to opravdu není možné, než jí to napíšu. Jaký má k tomu paní důvod nevím, možná, aby nebyl odkaz nikam vkládán za účelem jejího poškození? Nevím.
Všem moc děkuji za rychlé odpovědi! |
||
Časová prodleva: 7 let
|
0