Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
maestorm Profil |
#1 · Zasláno: 5. 2. 2016, 10:55:31
Hezký den,
chtěl bych se poradit, jak by se dalo u tohoto template podbarvit písmo v banneru www.energeticthemes.com/templates/grand/index.html ? Jde mi o podbarvení pouze v šířce textu nikoliv za textem. Děkuji všem, kteří mi budou nápomocni. S pozdravem Tomáš. |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 5. 2. 2016, 11:00:15
Reaguji na maestorma:
Stejně jako ve všech prohlížečích za posledních sedmnáct let: obalit text do řádkového elementu a dát pozadí jemu. |
||
maestorm Profil |
#3 · Zasláno: 5. 2. 2016, 11:02:55
Kdyby mi to šlo, myslíte, že bych se ptal? Text jsem dal do spanu a na ten aplikoval background a nic.
|
||
Taurus Profil |
#4 · Zasláno: 5. 2. 2016, 11:06:38
Spustil jsem si pomocí F12 ve FF diagnostické nástroje přímo pod tvým odkazem. Přidal span do HTML, třídu do CSS a běží to. Něco asi děláš špatně.
|
||
maestorm Profil |
#5 · Zasláno: 5. 2. 2016, 11:12:11
Chrome a FF mě nezajímá, v těch jsem to měl vyřešené včera, schválně jsem nadepsal tomuto problému, že jde o to, jak tento problém vyřešit v IE9 a výše.
Ale i tak vám velice děkuji za snahu. |
||
Tomáš123 Profil |
#6 · Zasláno: 5. 2. 2016, 18:33:51
maestorm:
Podfarbenie textu tebou popisovaným spôsobom v [#3] mi fungovalo správne. Živá ukázka sa, predpokladám, zobrazí správne aj u teba. Neprekáža zafarbeniu nesprávny, či nedostatočne konkrétny selektor v CSS? Skús previesť zmeny a vyčistiť keš. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0