Autor Zpráva
danny98
Profil
Ahoj, napadlo mě, co kdybych napsal web, který by se zabýval seznamováním, po tom co seznam.cz zkonil lide.cz by mohla být aspoň malá šance, že se web uchytí.
Budou mi stačit znalosti PHP, MYSQL, HTML a samozřejmě CSS? a Jak do mysql odstředím text?

Chtěl bych znát váš názor.

Děkuju
lionel messi
Profil
danny98:
Budou mi stačit znalosti PHP, MYSQL, HTML a samozřejmě CSS?

Áno, pre zvýšené užívateľské pohodlie by sa hodila minimálne aj štipka JavaScriptu, ale nie je podmienkou.
danny98
Profil
Chtěl bych udělat něco v tomto smyslu...
www.mamba.ru
Jzikes
Profil
Co myslíš tím odstředěním textu?
danny98
Profil
Jzikes:
Když si v poli u inzerátu budu psát odstavce, jak je do mysql vložím? Je něco jako v MSWordu natisknutelné znaky?
Raf
Profil *
V php třeba:
<?
$znak="\n"; //new line
mysql_querry("insert into MyTable values '$znak' ");
?>
lionel messi
Profil
Raf:

1. Používaj dlhý otvárací PHP tag, krátky môže byť na serveri vypnutý direktívou short_open_tag (predvolene aj je).

2. Na r. 2 má byť samozrejme použitá funkcia mysql_query.
danny98
Profil
Raf, lionel messi:
Děkuju, ale nevím proč to tu teď teprv řeším, když mám jen pár řádků v css... :D
Jzikes
Profil
danny98:
Já třeba používám bbcode (přes wysiwyg editor je vytvoříš), pak je uložíš do databáze a nakonec je přes javascript přepíšeš zase zpět..
Keeehi
Profil
Jzikes:
nakonec je přes javascript přepíšeš zase zpět.
Fuj, a co lidé bez javascriptu, vyhledávače a další?
Martin2
Profil *
danny98:
Budou mi stačit znalosti PHP, MYSQL, HTML a samozřejmě CSS? a Jak do mysql odstředím text?
Vzhledem k tomu, že nemáš žádné znalosti z PHP/MySQL, začal bych asi něčím jednodušším, než internetovou seznamkou. Hlavně pokud chceš vyzvat na souboj Seznam.cz (a ty desítky dalších seznamek a sociálních sítí).
danny98
Profil
Martin2:
Hlavně pokud chceš vyzvat na souboj Seznam.cz...
to fakt ne, ale zkoušet a pilovat, jak se to dělá :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0