Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jcas Profil |
Dobrý den
Rád bych to co je na idosu. "Detail spojeni" Otevírá se detail do nového menšího okna. To asi dělá javascript - window.open Ale co mě zaráží je, že když jsem to zkoušel sám, tak mi to prohlížeč blokuje jako vyskakovací okno. Ale na tom idosu to neblokuje a vklidu zobrazí. |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 4. 3. 2016, 15:07:01
Reaguji na Jcase:
Blokátory vyskakovacích oken obvykle posuzují původ činnosti, která vede k otevření okna. Události vyvolané uživatelem (klik, stisk klávesy apod.) mají právo nové okno otevřít, ostatní události (spuštění při načítání, setTimeout , onreadystatechange u AJAXu apod.) toto právo nemají.
|
||
Jcas Profil |
#3 · Zasláno: 4. 3. 2016, 17:16:49
No já to testoval tady na JPW(příklad k window.open ) kliknutím odkaz a bylo to blokováno.
Otázka zní, jestli to na tom idosu dělá skutečně javascript-window.open, nebo jestli jsou i jiné možnosti? (Já pokud je to tahle samostatné zmenšené okno bez ovl. prvků, jinou možnost neznám.) A druhá otázka je, jestli lze nějak prohlížečům říct "tohle neblokuj". |
||
Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 4. 3. 2016, 18:11:54
Příklad:
<a href="http://www.jakpsatweb.cz/" onclick="return !window.open((this.href), '_blank', 'width=400,height=500');">Jak psát web</a> Živá ukázka Odkaz Běžně používané prohlížeče ve výchozím nastavení takové vyskakovací okno nezablokují. Koukni na Otevření nového okna, hlavně na Otevření nového okna » Blokování nových oken |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Jcas Profil |
#5 · Zasláno: 7. 3. 2016, 11:52:10
Děkuji [#4] Bubák
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0