Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tester Profil * |
Máte někdo zkušenosti jak se to dělá, když chcete na své stránce zobrazovat vzdálený obsah svého blogu? Například do i framu chcete načíst článek ze svého blogu. Dočetl jsem se že je třeba získat autorizační klíč nebo jak tomu říkají nějaký token nebo co. Nechápu co po mě chtěj
![]() Jsou tam dvě tlačítka, vpravo jsem vybral ze seznamu List possible operations: Get Posts. Klikl jsem na Send the Request. V pravo se pak objevilo: GET /blogger/v3/blogs/{blogId}/posts/{postId} HTTP/1.1 Host: www.googleapis.com Content-length: 0 Authorization: Bearer ya29.rwKlAMORgGZjIC6kTm22IbALvtWEhuqqA4TprD4gbFpWQcNY8dVTXEcE_5_LXnDTIg A pod tím pak hlavička HTTP/1.1 400 Bad Request tak nevím co dělám špatně. Nevím o co tam jde, vysvětlí někdo? Ještě je tam toto: ![]() |
||
yFang Profil |
#2 · Zasláno: 24. 3. 2016, 16:48:56
Řekl bych, že je potřeba dát do URI konkrétní blogId a postId.
|
||
tester Profil * |
To je jedno už jsem našel něco lepšího a jednoduššího. Jmenuje se to rssinclude.com a je to snadné. Google APIs mají omezení v počtu přístupů, ale tady žádné omezení nevidím jen je třeba se zaregistrovat. Našel jsem to na youtube:
www.youtube.com/watch?v=hlMdfeUNgx4 Už jsem si to nakonfiguroval takže jede. Jen jsem to dopsal, kliknu na email a tam čtu že je to free jen na 30 dnů.... Tak nic. Ještě jsem našel toto: To je ještě jednodušší než to rssinclude, bez registrace: feed.mikle.com |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0