Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
dominicek Profil |
#1 · Zasláno: 10. 4. 2016, 17:14:05
Zdravím mohl by mi někdo prosím poradit jak sloucit bunky?...konkretne do "L"
tedy: "levá horní"-"pravá horní" "Levá dolní"-"Pravá dolní" Chtěl bych sloučit tyto buňky-Levá horní,Levá dolní,Pravá dolní! Snad jsem to srozumitelně popsal :-) Jinak předem díky |
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 10. 4. 2016, 17:20:08
dominicek:
„Chtěl bych sloučit tyto buňky-Levá horní,Levá dolní,Pravá dolní!“ Nelze!!! |
||
dominicek Profil |
#3 · Zasláno: 10. 4. 2016, 17:24:13
Blbost musi to jit jako na tomhle obrázku!
|
||
juriad Profil |
#4 · Zasláno: 10. 4. 2016, 17:25:25
dominicek:
Bubák má pravdu. Sloučená oblast musí vždy být obdélník. Pokud jen chceš, aby to vypadlo sloučeně, nastav těm buňkám stejný styl a odstraň mezi nimi border. |
||
dominicek Profil |
tak jsem tem bunkam odstranil border a stejne je to na prd
POPRAVDĚ JSEM V TOM ZAČÁTEČNÍK A UŽ ASI 3 DNY SE S TÍM PERU A POŘÁD TO STOJI NA VELKY**** :-/ MOC BY MI POMOHLO KDYBY STE MI MOHLI UKÁZAT KÓD A NEBO DALI NEJAKÝ ODKAZ |
||
xaverista Profil |
#6 · Zasláno: 10. 4. 2016, 17:42:32
|
||
dominicek Profil |
diky :-D
tak jsem si skopiroval ten html kód a ted se mi to zobrazuje vcechno slouceny, tak nevím včem dělám chybu :-( |
||
Bubák Profil |
#8 · Zasláno: 10. 4. 2016, 18:55:16
dominicek:
„tak jsem si skopiroval ten html kód a ted se mi to zobrazuje vcechno slouceny, tak nevím včem dělám chybu :-(“ V odkázané ukázce nejsou žádné sloučení buňky, co děláš špatně, netuším. Živá ukázka Odkaz Zkopíroval jsem kód ze Stack Overflow, ale buňkám jsem přidal barevné pozadí. Kde děláš chybu, netuším, ukázal jsi jen smutného smajlíka. Ale nemusí se to dělat přes tabulku, jde to i přes DIVy. Živá ukázka Odkaz |
||
dominicek Profil |
#9 · Zasláno: 10. 4. 2016, 19:04:36
Bubák:
Díky kámo teď jsi mi nehorazně zvedl náladu :-D ses BOREC!!!! |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0