Autor Zpráva
dominicek
Profil
prosim nevíte někdo jak z html stranky udelat obrazek?...
Zde kod:


<!doctype html>
<meta name="viewport" content="width=device-width">
<!DOCTYPE html>
<meta charset="UTF-8">
<title>Stay-C</title>
<style>
.obal {
    width: 1200px;
    height: 650px;
    border: 5px solid;
    border-color: black;
    margin: auto;
}
.zluta {
    background: #yellov;
    padding: 10px;
    border-bottom: 0px solid;
    border-color: black;
}
.zelena {
    background: green;
    padding: 20px;
    float:  left;
    width: 260px;
    height: 230px;
}
.cervena {
    background: red;
    padding: 216px;
    border-color: black;
}
.modra {
    background: blue;
    padding: 200px;
    float: right;
    width: 500px;
    border-left: 0px solid;
    border-bottom: 2px solid;
    margin-bottom: 10px;
    border-color: black;
}
</style>

<div class="obal">
    <div class="zluta">
      
      <font color="white" size="6"><h1><b><p style="text-align: right">Stay-C&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</p></b></h1></font>
        
   </div>    

<div class="zelena">
    
    
   </div>    
    <div class="modra">
       
       
       
       
   </div>
    <div class="cervena">
        
   </div>
</div>


Moderátor juriad: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
RastyAmateur
Profil
dominicek:
Doporučuji přečíst článek od Str4wberryho Jak udělat screenshot webu. Snad najdeš odpověď (:
dominicek
Profil
tak uy jsem to vz5e3il, ale nastala s tim chyba....kdyz neco pisi, tak se mi to zobrazuje az pod tim obrazkem

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: