Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
dominicek Profil |
Zdravím mam svou webovou stranku a potrebovl bych návot jak si na tu webovku vytvorit registrační a přihlašovací formulář!
Moderátor juriad: Taurus ti to naznačil, ale já budu přímější: piš česky (bez překlepů, s diakritikou a interpunkcí) a buď slušnější.
|
||
Taurus Profil |
#2 · Zasláno: 15. 4. 2016, 14:26:01
Pár obecných návotů a rat je v sekci php třeba ti to pomůže třeba ne jinak tu dáváme raty ale ne celá řešení to si najdi na netu!
|
||
dominicek Profil |
#3 · Zasláno: 15. 4. 2016, 14:37:39
tak alespon nejaký odkaz nevím jak přesně to hledat, ale jinak dík
|
||
Bubák Profil |
www.koding.cz/priklady.php?id=110 Registrace uživatelů - čast. 1 ( práce s PHP a MySQL)
Je to první, na co jsem natrefil, zda je návod kvalitní, nejsem schopný poznat. |
||
dominicek Profil |
#5 · Zasláno: 15. 4. 2016, 14:59:29
na to jsem se taky uz koukal ale neni to pro lajka :-( ale dik za snahu cenim si toho
|
||
Lonanek Profil |
#6 · Zasláno: 15. 4. 2016, 16:10:52
dominicek:
„ale neni to pro lajka“ To máte pravdu. Pro laika to není, je to pro BFU. :-) |
||
noko Profil |
Tak pokud chceš pouze formulář:
"Tradiční" přihlašovací formulář: <form> <br>Uživatelské jméno:<br><input type="text" placeholder="třeba: dominicek"> <br>Heslo:<br><input type="password"> <br><input type="submit"> </form> A registrace: <form> <br>Uživatelské jméno:<br><input type="text" placeholder="třeba: dominicek"> <br>Heslo:<br><input type="password"> <br>Email:<br><input type="text" placeholder="example@web.com"> <br><input type="submit"> </form> To ti podle popisu určitě bude stačit :-) //edit: upravil jsem u zadávání hesla input type="text" na input type="password" |
||
dominicek Profil |
#8 · Zasláno: 15. 4. 2016, 17:57:10
noko:
Tady ty dva formuláře už mám ale potřeboval bych to rozchodit na své webovce! Potřebuji aby to fungovalo na principu nejaké databáze....Někdo se zaregistruje--->databáze--->OK/WRONG Jeli to OK tak se to uloží do databáze--->Login(přihlášení) |
||
juriad Profil |
#9 · Zasláno: 15. 4. 2016, 19:23:35
Trochu jsem to tu pročistil od šumu. Prosím, chovejte se všichni slušně.
|
||
dominicek Profil |
#10 · Zasláno: 16. 4. 2016, 11:25:16
tak už jsem to vyřešil, ale jinak dík všem za snahu :-D
|
||
Xanomes Profil |
#11 · Zasláno: 16. 4. 2016, 12:22:30
dominicek:
Jak to dopadlo? |
||