Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kallerno Profil |
#1 · Zasláno: 5. 5. 2016, 15:19:43
Zdarec, dělám vlastní stránku, po 3 sekundách mám nastavené přesměrování na další stránku, protože bude 18 let.V html jsem si vytvořil tlačítko a potřebuji nastavit, aby po kliknutí na to tlačítko se stránka přesměrovala na tu hlavní stránku a zároveň, aby se se ta funkce přesměrování zakázala, jak na to?
<input value="Vstoupit" id="rules-cover-true" type="button"> |
||
noko Profil |
#2 · Zasláno: 5. 5. 2016, 15:26:27
Asi jsem blbec, ale vůbec jsem tě nepochopil.
Mohl by jsi dodat odkaz na svůj web? |
||
Kallerno Profil |
#3 · Zasláno: 5. 5. 2016, 15:29:06
noko:
Není online, je rozpracovaná.Prostě, vyskočí ti tabulka, jestli máš 18 let, pak tam máš tlačítko vstoupit, potřebuji nastavit, aby tě to přesměrovalo na hlavní stránku a zároveň se to přesměrování vyplo. |
||
noko Profil |
#4 · Zasláno: 5. 5. 2016, 15:31:19
Tak pokud půjdeš na jinou stránku než tu s přesměrováním, tak tě to už nebude přesměrovávat.
|
||
Kallerno Profil |
#5 · Zasláno: 5. 5. 2016, 15:33:10
noko:
To je pravda, ale fakt bych tohle potřeboval nastavit, je to asi složitější no. |
||
noko Profil |
#6 · Zasláno: 5. 5. 2016, 15:35:51
Ty jako myslíš že když tam příjdu podruhé tak mě to už nebude přesměrovávat?
|
||
Kallerno Profil |
#7 · Zasláno: 5. 5. 2016, 15:37:45
noko:
Prostě kliknu na tlačítko vstoupit tak to přesměrování na tu v uvozovkách tabulku s věkem už nenaskočí. |
||
noko Profil |
Toto?
<!doctype html> <meta name="viewport" content="width=device-width"> <script src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.min.js'></script> <style> .overeni { position: fixed; left: 0; top: 0; width: 100%; z-index: 1000; display: none; } .overeni button { background: yellow; color: green; border-radius: 5px; } </style> <div class="overeni"> <meta http-equiv="refresh" content="3;url=adresa.html"> Je ti více jak 18 let? <br> <button>Ano</button> </div> <script> var cookie_name = "overeni"; $('.overeni button').click(function() { var date = new Date(); date.setFullYear(date.getFullYear() + 10); document.cookie = cookie_name+'=1; path=/; expires=' + date.toGMTString(); $('.overeni').hide(); }); if (document.cookie.indexOf(cookie_name) == -1) { $('.overeni').show(); } </script> |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0