Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kallerno Profil |
#1 · Zasláno: 5. 5. 2016, 17:23:15
v Javascriptu jsem si vytvořil alert message s načasováním.Jak změním barvu pozadí v původním indexu.html, když mi naskočí tento script?
<script> function myTimer() { alert("bla bla bla"); } </script> |
||
Holi-cz Profil * |
#2 · Zasláno: 5. 5. 2016, 17:56:57
<script> function myTimer() { document.body.style.background = 'red'; //Red se dá vyměnit za jinou barvu nebo její kód alert("bla bla bla"); } </script> |
||
Kallerno Profil |
Holi-cz:
Funguje, díky, a jak nastavím, že po odkliknutí toho alerta se zase pozadí indexu vrátí zpět? |
||
Holi-cz Profil * |
To nejde. Alert box si definuje každý prohlížeč sám a není možné ho změnit. Máš několik možností
- Sám si vytvořit nějaké řešení, kdy při akci jakou požaduješ se otevře div, který překryje stránku a obecně se bude chovat jako alert, akorát si ho sám nastyluješ - Použít modální okna z Bootstrapu (link) - Použít knihovnu SweetAlert (link) - Použít a nastylovat dialog z jQuery UI (link) - Použít tohle řešení z JSFiddle (nejsem autor; link) - Nebo nechat standardní vzhled, protože jsou na to lidi zvyknutí Pardon, špatně jsem si přečetl otázku :). Myslel jsem, že jsi chtěl změnit pozadí alert boxu. Pokud po odkliknutí alertu chceš vrátit pozadí zpět, tak ten kód na změnu pozadí dej i za alert, tedy document.body.style.background = 'red'; //Red se dá vyměnit za jinou barvu nebo její kód alert("bla bla bla"); document.body.style.background = 'white'; //Kód se provede až po zavření alertu, stránka bude opět bílá |
||
juriad Profil |
#5 · Zasláno: 5. 5. 2016, 18:16:02
<script> function myTimer() { document.body.style.background = 'red'; //Red se dá vyměnit za jinou barvu nebo její kód alert("bla bla bla"); // alert zablokuje skript, dokud ho uživatel neodklikne document.body.style.background = ''; // zruší nastavení barvy pozadí } </script> |
||
Kallerno Profil |
juriad:
díky, mám to :) |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0