« 1 2
Autor Zpráva
Fisir
Profil
Reaguji na dominicka:
JS neumím a php prakticky skoro vubec
Tak tady jsme asi skončili. Aby to tvé „české HTML“ správně fungovalo, musel by sis naprogramovat překladač, který by ho transformoval zpět do „anglického“ HTML. Ještě jednou ale připomínám, že bez angličtiny se ve světě IT nikdo neobejde. Musíš se smířit s tím, že bez angličtiny to nepůjde.
dominicek
Profil
A můžeš mi to nějak prosím přiblížit jak a v čem naprogramovat ten překladač?....Nevím to jiste, ale myslím že by to mohlo jít v JS ne?...
...A ještě bych doplnil že v dnešní době znalost AJ není až takový problém, když existují překladače jako třeba od Google.
Fisir
Profil
Reaguji na dominicka:
jak a v čem naprogramovat ten překladač?
Naprogramovat to můžeš snad v čemkoliv, záleží na tom, kde se ti bude stavový automat programovat nejlépe.

v dnešní době znalost AJ není až takový problém, když existují překladače jako třeba od Google
V tom případě celé tohle snažení postrádá smysl (teda ne, že by ho někdy mělo).
dominicek
Profil
dobře a ještě jedna otázka....V čem by to asi bylo nejsnažší?...(naprogramovat překladač)
noko
Profil
V tom co umíš nejlíp
dominicek
Profil
no tak to je složitý, protože ve směs jedíné co zatím umím je HTML a v PHP jsem celkem čerství začátečník
Bubák
Profil
Já programovat neumím, i když jsem si dělal i nějaké makra do MS Excelu, takže bych to spáchal jako převodní tabulku (Uživatelský konvertor) pro PSPad. S [#5] noko naprosto souhlasím.
dominicek
Profil
Moderátor Davex: Přesunuto z duplicitního tématu překladač v JS.

Zdravím nevíte prosím jak v JS vytvořit překladač?...
dominicek
Profil
Bubák:
Já programovat neumím, i když jsem si dělal i nějaké makra do MS Excelu, takže bych to spáchal jako převodní tabulku (Uživatelský konvertor) pro PSPad.
....To má být co?...To mi má jako nějak pomoct?...Nebo je to nějaká rada?....
Fisir
Profil
Moderátor Davex: Přesunuto z duplicitního tématu překladač v JS.

Reaguji na dominicka:
Můžeš vyzkoušet Google Translate API.
noko
Profil
Moderátor Davex: Přesunuto z duplicitního tématu překladač v JS.

mujskript.cz/javascript/54-slovnicek
tvorbawebu.php5.sk/html-kody/morzeovka-prekladac
Tomáš123
Profil
Nestálo by za to zmraziť toto vlákno (a cenné príspevky presunúť vedľa)? V dominickovom novom vlákne som rozpísal odpoveď o porušení zákazu zakladať duplicitu, ale prišlo mi, že má lepšiu budúcnosť. Navyše už aspoň nie je vo všeobecnej kategórii...

dominicek:
To má být co? To mi má jako nějak pomoct?
Ani väčšina tvojich príspevkov v tomto prípade nikomu nepomohla zoznámiť sa s tvojim problémom. Prečo by si ty mohol a Bubák nie? :-)
dominicek
Profil
dík za snahu ale už mám co jsem potřeboval, tak že Díky noko
Keeehi
Profil
Rád bych upozornil na to, že na první stránce v příspěvku #21 je kompletní a funkční kód v c++. Stačí ho zkompilovat a hned je tu exe program který dominicek chtěl.
dominicek
Profil
Keeehi:
Rád bych upozornil na to, že na první stránce v příspěvku #21 je kompletní a funkční kód v c++.
Jo to sice je, ale nemám tušení jak ho zkopilovat


dominicek:
Keeehi:
Tak jsem to zkompiloval a vytvoril se mi z toho exe soubor který po otevření vypadá jako příkazový řádek, ale když tam zadám slovo tak se nic neděje...nic mi to nepřeloží, tak si asi myslím že v tom kódu bude asi chyba.
Bubák
Profil
Můj tip je, že chyba bude ve způsobu zadávaní slova, myslím si, že ho špatně zadáváš.
dominicek
Profil
nezadávám ho špatně...zadávám ho tam tak jak ho mám uložený v tom programu (v kódu)
Keeehi
Profil
Bere to data ze standardního vstupu a překlad posílá na standardní výstup. A taky to čeká na ukončení vstupu. Pokud tomu programu předáš soubor, tak tam je jeho konec jasný. Pokud ale píšeš v příkazovém řádku, tak je snad jasné, že nedokáže poznat, jestli jsi už dopsal a nebo ne. Takže mu to musíš říct. Na Windows by to mělo být enter a pak Ctrl + z.

Nebo tomu můžeš předat soubor. To uděláš tak že si otevřeš příkazový řádek a presuneš se do složky kde máš ten zkompilovaný program. Ve stejné složce máš i vstupní soubor, který chceš přeložit. No a příkaz by vypadal pak takto
zkompilovany-program.exe < vstupni-soubor.html > vystupni-soubor.html
dominicek
Profil
ve složce kde to mám uložený se mi udělalí dva soubori a to:
1. soubor.exe
2. soubor.cpp
« 1 2

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0