Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ikki Profil |
#1 · Zasláno: 21. 5. 2016, 17:51:20 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 23. 5. 2016, 21:25:09
Zdravím přátelé,
potřeboval bych nějaké CSS, HTML, nebo klidně JS funkce, které mi automaticky budou rozšiřovat textareu dle textu, který se v ní nachází. Je to vůbec možné? Děkuji za odpověď. + Jestli je nějak možné aby se v textarea zobrazovali HTML tagy, jako např: "<b>" apod. Moderátor Chamurappi: Nesouvisí vůbec s PHP, přesouvám.
|
||
User Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 5. 2016, 19:36:09
Pokud chceš i zobrazovat tagy, tak doporučuji použít nějaký wysiwyg editor (Za mě doporučuji TinyMCE), existuje pro ně spousta pluginů a rozšíření.
|
||
Ikki Profil |
#3 · Zasláno: 23. 5. 2016, 21:13:19
A to rozšiřování nějak jde?
|
||
Str4wberry Profil |
#4 · Zasláno: 23. 5. 2016, 21:51:54
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Ikki Profil |
#5 · Zasláno: 28. 5. 2016, 16:54:51
Str4wberry:
Využívám aktuálně script, který jsi mi doporučil, bohužel mám problém. zde je topic z daného fóra, a když chci mít automatickou velikost, tak musím prvně kliknout na kousek daného textu, lze to nějak upravit tak, aby se ten text zobrazil automaticky? Děkuji. |
||
Davex Profil |
#6 · Zasláno: 28. 5. 2016, 23:34:56
Ikki:
Pro zobrazování příspěvků nepoužívej <textarea> , ale normálni <div> . Potom se výška bude přizpůsobovat automaticky.
|
||
Ikki Profil |
#7 · Zasláno: 28. 5. 2016, 23:44:13
Davex:
Jenže pokud využiji div, tak zase nebude fungovat přetékání textu a daný uživatel bude muset využívat <br /> aby dal daný řádek např: takto: Ahoj. Což se mi právě nehodí. |
||
Davex Profil |
Ikki:
„Jenže pokud využiji div, tak zase nebude fungovat přetékání textu“ O funkcích nl2br() a htmlspecialchars() jsi asi ještě neslyšel. Na stránku bys neměl vypisovat přímo to, co vložil uživatel.
|
||
Ikki Profil |
Davex:
htmlspecialchars() znám, bohužel druhou zmíněnou funkci nikoli. No co vím o htmlspecialchars, tak to můj problém s přetékáním ani <br /> neřeší. A na druhou funkci se zkusím podívat, děkuji za info. Davex: Velice děkuji za seznámení s funkcí nl2b()! Velice mi to pomohlo a vyřešilo to veškeré mé problémy, děkuji ti velice! Kdyby zde byla nějaká karma, či button na poděkování, tak okamžitě mačkám! |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0