Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pajadvorak Profil |
#1 · Zasláno: 27. 5. 2016, 12:31:43
Mám tento formulář (níže) a snažím se udělat, aby když změním hodnotu input pocet a opustím pole, tak aby se mi přepočítala cena celkem. To znamená, že stačí, aby se mi automaticky odeslal ten formulář bez kliknutí na tlačítko input type="image".
Problém, který řeším je v tom, že ať zadám co zadám (jquery, javascript), tak mi odesílání funguje pouze buď pro 1.zboží nebo pro poslední zboží. Takže když je v košíku 1 druh zboží (1.řádek), je to ok, ale když jich tam je více, tak to odešle formulář vždy, ale buď jenom pro 1. řádek nebo pro poslední. Takže změním-li hodnotu v 2.řádku (pocet), tak to nefunguje. Děkuji za pomoc. while($row3 = mysql_fetch_array($result)) { .... echo" <td align=\"right\"> <form action=\"kosik.php\"> <input type=\"hidden\" name=\"action\" value=\"update\"> <input type=\"hidden\" name=\"id\" id=\"$i\" value=\"$row3[id]\"> <input type=\"text\" size=\"1\" id=\"pocet\" name=\"pocet\" value=\"$row3[pocet]\"> <input type=\"image\" id=\"ok_ks\" height=\"22\" width=\"22\" value=\"OK\" alt=\"potvrzení kusů položky\" src=\"images/ok.jpg\" title=\"Potvrzení počtu kusů.\"> </form> </td> "; } |
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 27. 5. 2016, 12:58:07
pajadvorak:
No veď tam máš ale viac formulárov. Ako si predstavuješ, že by malo fungovať odoslanie viacerých naraz? Daj predsa všetko, čo sa má odoslať, do jedného formulára. |
||
pajadvorak Profil |
_es:
Kód Název zboží Cena / ks Počet ks Celkem 1.řádek 2.řádek 3.řádek každý řádek = 1.formulář, kde se změní ks a pošle se, aby se přepočítal výsledek Potřebuji poslat každý formulář zvlášť. A to při změně ks (input) a opuštění input. To se mi povedlo v pohodě, ale problém je, že toto správně funguje pouze pro 1.řádek. Když to samé udělám pro 2.řádek, sice se pošle formulář, ale opět pro 1.řádek.... :-( Toto je každý jednotlivý řádek: <form action=\"kosik.php\"> <input type=\"hidden\" name=\"action\" value=\"update\"> <input type=\"hidden\" name=\"id\" id=\"$i\" value=\"$row3[id]\"> <input type=\"text\" size=\"1\" id=\"pocet\" name=\"pocet\" value=\"$row3[pocet]\"> <input type=\"image\" id=\"ok_ks\" height=\"22\" width=\"22\" value=\"OK\" alt=\"potvrzení kusů položky\" src=\"images/ok.jpg\" title=\"Potvrzení počtu kusů.\"> </form> _es: Ještě doplním, že jsem zkoušel něco takového: <input type=\"text\" size=\"1\" id=\"pocet\" name=\"pocet\" value=\"$row3[pocet]\" onBlur=\"document.forms.název formuláře.submit();\"> Ale to mi právě není schopný poslat daný formulář daného řádku, ale stále jeden a ten samý... když použiju to tlačítko odeslat (input type=image), tak to funguje správně.... |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 27. 5. 2016, 16:56:26
Myslím že
onBlur=\"this.form.submit();\" |
||
pajadvorak Profil |
#5 · Zasláno: 27. 5. 2016, 16:59:32
Keeehi:
To je přesně ono :-) moc děkuju |
||
Časová prodleva: 9 let