Autor Zpráva
frog13
Profil
Ahoj, mám ještě jeden dotaz. Kamarádce jsem dělal stránky a jsou úplně hotový, kód v pořádku, vše funguje v chromu, ff ale v ie ne. Obrázky prostě nejsou, jen volné místo po nich. Zázračný je, že jsem to nahrál na net, abych vám to sem nasdílel, a z netu tentýž kód funguje ve všem. Viz odkaz krysarvonhameln.sweb.cz/Chorvatsko.html Zkoušel jsem vypnout ie, restartovat komp, ale nic nepomohlo. Může mi někdo prosím říct, v čem je háček? Na kompu to je normálně ve složce, nejsem mimoň. Mimoto to by to ukazoval nějakou chybu, ale to ne. Prostě jen dokonale naformátovaný místo po obrázku. Díky moc.
Radek9
Profil
frog13:
IE se občas při zobrazování lokálních stránek (přes file://) chová trochu divně. Doporučuju nainstalovat si nějaký lokální server (Wamp, XAMPP apod.) a zobrazovat to přes něj.
frog13
Profil
Takže chyba ie, pak mě to nezajímá:D Jen mě to zarazilo, páč kód prostě chybný není a nikdy jsem se s tím nesetkal. Díky za vysvětlení:)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: