Autor Zpráva
Majkelju
Zdravím! Google najde spoustu počitadel návštěvnosti stránek, ale co vím, tak ty počítají návštěvu každé stránky na mém webu.
Já bych potřeboval počitadlo jen pro jednotlivé články. Tady je odkaz na jeden takový: http://clck.cz/novinky&idDj=1&novinka=81
Jak toho docílit, aby se mi počet návštěv ukládal ke každému článku? Předem díky za rady nebo odkazy.
Keeehi
Co nasadit analytics.google.com? Počet návštěv jednotlivých stránek tam zjistit můžeš a mimo jiné i spoustu dalších užitečných věcí.

Pokud chceš počet zobrazení ukazovat návštěvníkům, tak ty je to zbytečné, protože je to vůbec nezajímá.
visionic
Profil *
Pokud by nešlo u unikátní návštěvy, tak stačí jeden sloupeček counter(INT) a po navštívení k němu přičteš hodnotu +1.
Majkelju
Keeehi:
OK mrknu na to, zatím jsem s tím nepřišel do styku. To počitadlo má být právě jen pro mě, abych věděl, jestli to vůbec někoho zajímá :D

visionic:
Právě bych radši ty unikátní..jsou přeci jen o něco víc vypovídající.
visionic
Profil *
tak bud googlem, kdyz je to pouze pro tebe a nebo si udelas specialni tabulku do ktere dle hlavicky robot/clovek zapises cloveka pod IP adresou a pokud IP adresa s id clankem jiz bude v databazi, tak ji tam nedas. id, id_clanku, ip . Pokud id_clanku a IP v jednom radku jiz bude, tak ji tam nezapises a tim budes na unikatnich navstevach. Muzes jeste udelat jedna ip adresa na jeden den, tim ze jeste pridas sloupec datum. A je to :D

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0