Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JaPaJP Profil |
#1 · Zasláno: 16. 7. 2016, 21:49:48
Jak by šel udělat responzivní box aby se mi odkaz posouval při změně velikosti prohlížeče do leva? Předem díky.
|
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 16. 7. 2016, 21:54:03
Zkus nastavit margin v procentech
|
||
JaPaJP Profil |
#3 · Zasláno: 16. 7. 2016, 22:32:13
Taps:
Mysliš u .box ? Bylo by lepší na Živou ukázků. |
||
Tomáš123 Profil |
JaPaJP:
„aby se mi odkaz posouval při změně velikosti prohlížeče do leva“ Aký odkaz? To tlačidlo „zobrazit info“? Zarovnaj ho vpravo... „Mysliš u .box ?“ Ty máš jasne popísať, čo potrebuješ aby si nemusel rozmýšľať, čo myslia ostatní a naopak. |
||
JaPaJP Profil |
Ok, Už jesm to vyřešil ale těd bych potřeboval aby tlačitko „zobrazit info“ bylo v boxu a text aby byl vedle obrázku a ne pod obrázkem. A obázek aby nebyl nalepený na nadpisu. Responzivní box
|
||
Tomáš123 Profil |
#6 · Zasláno: 17. 7. 2016, 12:51:56
JaPaJP:
„těd bych potřeboval aby tlačitko ‚zobrazit info‘ bylo v boxu“ Použi clear alebo inak ukonči obtekanie.
„text aby byl vedle obrázku a ne pod obrázkem“ Namiesto značky img používaš v selektore neexistujúcu triedu .img . Podobne tak aj triedu .img-box .
|
||
JaPaJP Profil |
#7 · Zasláno: 17. 7. 2016, 19:10:29
Ok , Potřeboval bych při změně velikosti prohlížeče (velikost tabletu) jak se zobrázi černé tlačitko zobrazit info pod textem tak bych potřeboval aby text zobrazit info bylo bilé. Jak to udělat? web
|
||
Taurus Profil |
#8 · Zasláno: 17. 7. 2016, 21:04:31
Fakt se ptáš na základní věc, tedy jak nastavit barvu fontu? Aby to bylo jen pro určité rozlišení, tak stačí nastavit barvu obecně a pak pro tablety speciálně – @media screen and (max-width: xxx px). Třeba...
|
||
Tomáš123 Profil |
#9 · Zasláno: 17. 7. 2016, 21:31:52
JaPaJP:
Máme za teba už druhýkrát nastavovať farbu (kvôli tej istej príčine)? V kóde ani nevidno nejakú snahu vyriešiť to sám. Nepáči sa mi, že zakladáš témy na všetkých českých fórach, akoby si nám ani nedôveroval, že tvoj problém zvládneme vyriešiť; navrhnem ti použiť alternatívu s lepšou podporou, ale kašleš na to; po tom, čo si na tvoj problém nájdem čas a pripravím ti upravený, optimalizovaný a funkčnejší kód ani nepoďakuješ a už chrlíš ďalšie (často blbé) otázky, ktoré by si pri troške snahy zvládol vyriešiť aj sám. Žiadne „Prosím“ ani „Ďakujem“, iba prázdne „OK, potrebujem ...“. |
||
JaPaJP Profil |
Taurus, Tomáš123:
Omlouvám se, Děkuji za info a tipy Tomáš123: Jak pišeš že pišu na vice forech tak přece více hláv vice možnosti ne? Každý uživatel by mi poradil pokaždy trochu jinák. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0