Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Timur a jeho parta Profil |
#1 · Zasláno: 3. 10. 2016, 20:46:39
Dobrý den
Napsal jsem webové stránky www.detoxikace-abc.cz v pc s Os windows 10 jsem zkoušel tři prohlížeče a ve všech mne video v úvodní stránce hraje ale v mobilu či tabletu s Os android nic jsem začátečník tak nevím kde mám chybu ve stránkách mám na spuštění videa tohle <div style="text-align: center"><video width="980" height="480" autoplay> <source src="oberon1.mp4" type="video/mp4"> <source src="oberon1.webm" type="video/webm"> Your browser does not support HTML5 video. Please upgrade your browser to see the video. </video> Stránky mne prošli validací tak chyba by tam být neměla asi budu potřebovat nějaký jednoduchý script který poběží i v android . Děkuji za odpovědi |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 3. 10. 2016, 21:41:34
Reaguji na Timura a jeho partu:
„Stránky mne prošli validací tak chyba by tam být neměla“ Zkoušel jsi je detoxikovat? Ve webových stránkách se obnovují paraziti úplně stejně jako v lidech. Mohl bych ti nabídnout zbrusu nový unikátní detoxikátor HTML kódu s příchutí tachyonů a meruňky, který vyčistí stránku od hlavogenů až po patogeny a aktivuje její přirozené přírodní obranné mechanismy, aby se cítila vždy jako čerstvě přeuložená. „ale v mobilu či tabletu s Os android nic“ Záměrně nepodporují autoplay . Video v nich nejde nastartovat bez explicitní akce uživatele (třeba dotyku).
|
||
Martin2 Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 10. 2016, 04:01:36
Chamurappi:
„Záměrně nepodporují autoplay . Video v nich nejde nastartovat bez explicitní akce uživatele (třeba dotyku).“
Ano a ne. Autoři browserů naznali, že (muted) autoplay je menší zlo, než prasení pomocí Canvasů a GIFů, kterým ho weby obcházely. |
||
Časová prodleva: 7 let
|
0