Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
robbie Profil |
Ahoj, potřeboval bych poradit, jak rozřezat tuto psd šablonu pro Bootstrap: /problémová místa označena červeně
shockwave3.rajce.idnes.cz/nastenka/#hotel-zakonceni.jpg a co pak napsat do css kodu, aby se jednotlivé části stránky automaticky přizpůsobily obsahu. S tímhle si fakt nevím rady a nikde nevidím pořádnou radu, co by mě nasměrovala. Nebo nechat grafickou část , tak jak je a text přidat jaby nad? Děkuji moc |
||
Kcko Profil |
#2 · Zasláno: 6. 10. 2016, 13:06:19
robbie:
„S tímhle si fakt nevím rady a nikde nevidím pořádnou radu, co by mě nasměrovala.“ Na to bude potřeba nějaká praxe a zkušenosti. Co konkrétně nevíš? Rozřezej to tak, aby se to dalo rozumně poskládat. S čím konkrétně máš problém? PS. Za tenhle návrh někdo zaplatil? |
||
robbie Profil |
#3 · Zasláno: 6. 10. 2016, 15:54:44
Ne tohle je navrh, co jsem nasel na netu. No právě nevím, jak to rozřezat zejmena pod tim Headerem a pak jak jsou ty aside sekce, aby se ty sekce přizpůsobily na výšku obsahu. Co pak napsat do css.
Nikde jsem nenasel pekný , jasný, stručný tutorial na prevod psd do Bootstrapu, z čeho by se dalo dobře učit, ani publikace. Proč je to tak nedostatkové zboží? |
||
David K. Profil * |
#4 · Zasláno: 6. 10. 2016, 16:53:11
robbie:
Návod na převod z PSD do bootstrapu? Bez znalosti HTML/CSS je Vám bootstrap k ničemu. Ono by možná nebylo na škodu si přečíst co to ten bootstrap vlastně je a na co slouží. "Proč je to tak nedostatkové zboží?" Na internetu najdete přehlednou dokumentaci pro bootstrap. |
||
IdemeNaHavaj Profil |
robbie:
„psd do Bootstrapu“ PSD To HTML | PSD To Bootstrap | HTML Tutorial Step By Step | PSD To Responsive Website PSD sa do bootstrapu dať dá ale tento design ktorý si našiel nie.. Nemôžeš krížiť niečo čo letelo pred 5 rokmi s niečim to letí teraz. To je ako keby si chcel dať do moderného auta motor z nejakého potopeného šrotu z 80 rokoch |
||
Tomášeek Profil * |
#6 · Zasláno: 7. 10. 2016, 06:31:15
IdemeNaHavaj:
Možnosti designu by neměly být určeny užitým frameworkem. Pokud by to platilo, byl by framework špatný. Není přeci důvod se omezovat na kreativitě jen kvůli tomu, že framework něco neumí (nebo já s ním dost dobře neumím). Pokud je chyba na straně frameworku, je potřeba sáhnout po jiném, nebo po čistém CSS (či nějakém preprocesoru samozřejmě). Tady je jiný problém, a sice ten, který zmínil Kcko. Bez znalosti délky, kterou neznám nikdy, nemůžu nijak ukončit ten blok tak, aby to na sebe navazovalo. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0