Autor Zpráva
Davej
Profil
Ahoj mam problem. Jsem zacatecnik a ted jsem narazil na kamen urazu. Mam v hmtl kdekoliv rozprostrene tyto dva divi:
<div id="clanek3"><span><p><img src=xxx.png></span></div>
<div id="clanek5"><span><p><img src=xxx.jpg></span></div>

a když do css dam img {width:50px;height:50px;}, tak mi to plati na oba dva obrazky! jak je mam rozlisit?
Předem Děkuji
juriad_
Profil *
#clanek3 img { ... }
#clanek5 img { ... }
Davej
Profil
Nefungue.... :(


Nemuzete mi prosím poradit ještě něco? Prosím
Tomášeek
Profil *
Davej:
Buď blbě kopíruješ, nebo HTML je v jiném formátu než zde uvádíš. Kódy v #1 a #2 jsou kompatibilní.
Trejpa
Profil
Davej:
Nefungue.
Ale funguje, problém máš jinde. A to i přes chybu, kde se do řádkového spanu snažíš dostat blokový odstavec.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0