Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Klaara Profil |
#1 · Zasláno: 1. 11. 2016, 18:45:18
Asi jsem to špatně pojmenovala, ale hned vysvělím :)
Kopím si hosting asi u wedosu, stojí jen 30kč měsíčne Koupím doménu a nahraju wordpress Asi pomocí nějaké šablony nebo pluginu si zhotovím jednoduchou landing page. Bude tam kolonka na email. Takže jakmile tam člověk napíše svůj mail a dá pod tím tlačítko potvrdit, tak se mi ten mail uloží do databáze a jeho to přesměruje na jinou stránku. Akorát teď nechápu, aby se mi ty maily měly kam ukládat, tak na to potřebuju co? Na emailing pak budu mít mailchimp |
||
nodo Profil |
#2 · Zasláno: 1. 11. 2016, 19:07:21
Prečo by tam niekto vkladal svoj email? Lebo ja určite nie. potrebuješ minimálne php+datábazu, resp wordpress plugin ak existuje
|
||
Klaara Profil |
#3 · Zasláno: 1. 11. 2016, 19:25:18
Mám FB stránku s různýma návodama a tam si dám odkaz na web.
Příklad: Vytvořím PDF s nějakým návodem. Člověk přinde na ten můj wordpress a tam napřed zadá svůj mail, klikne potvrdit a to ho pak přesměruje na to PDF. Ale já už budu mít někde uložený jeho email. Takže kdybych si sehnala nějaký ten wordpress plugin tak nepotřebuji ani tu databázi a umět php ok? |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 2. 11. 2016, 03:17:41
Klaara:
„Takže kdybych si sehnala nějaký ten wordpress plugin tak nepotřebuji ani tu databázi a umět php ok?“ Přesně tak, protože tu databázi a PHP řeší právě ten plugin. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0