Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hypot Profil |
#1 · Zasláno: 17. 11. 2016, 12:24:14
Chtěl bych napodobit to, co mají na sciencemag.cz (v článcích, ne na hlavní stránce): když se odroluje stránka téměř až dolů, v dolní části obrazovky zpoza pravého okraje vyjede okénko (s obrázkem a odkazem na jiný článek) a když se stránkou roluje zpět nahoru, okénko zase zajede za pravý okraj.
Mně se podařilo dosáhnout jen poloviny oné funkčnosti: po odrolování o určitou vzdálenost dolů vyjede zprava obrázek, ale když posunuju obsah stránky zpět nahoru, obrázek zmizí bez animace. Technicky to mám takto: v dolním pravém rohu mám přišpendlený DIV (position: fixed; right: 5px; bottom: 5px) a v něm obrázek, který má visibility: hidden. Objevení obrázku je řízeno touto animací: @keyframes vyjet {0% {transform: translateX(110%);} 100% {transform: translateX(0%);}} window.onscroll = function() {document.getElementById("obr").className = ((document.body.scrollTop || document.documentElement.scrollTop) > 350 ? "vyjet" : "")} |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 17. 11. 2016, 15:27:27
Reaguji na hypota:
Proč používáš animation a ne transition ? Chceš animovat jakoukoliv změnu transform u, ne? Takže tvořit nějaké speciální animační scénáře je poměrně ukecaný kanon na vrabce.
Nebo jsem špatně pochopil zadání. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0