Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
st.zboril Profil |
#1 · Zasláno: 6. 1. 2017, 12:00:16
Dobrý den,
v niže uvedeném stylopisu mám uvedenou třídu tabulky "tab". jde o to, že na stránce po vložení tabulky i s touto třídou se formátuje i jiný text, který je dodaný provozovatelem systému. Technik mi na toto odepsal, že mám přidat více upřesňujících selektorů, ale pomoci mi nedokáže, proto se obracím sem a děkuji za ochotu. Tabulka se zobrazuje v pořádku ( www.kosmetikaeva.eu/Colostrum-Direct-a6_3.htm ) tabulka dávkování, ale zároveň se formátuje i na stejné stránce vpravo nahoře "přihlášení" a "košík" <style> table.tab { border-width:1px; border-color: #666; border-style: solid; font-family: Helvetica; font-size:11pt; border-spacing:0; border-collapse:collapse; } thead.tab{ /* barva pozadí hlavičky tabulky */ background-color:#b300b3; /* barva písma hlavičky tabulky */ color:#FFF; /* převod písmen v hlavičce tabulky na velká */ text-transform:uppercase;font-size:11pt;text-align: center; /* tučný font v hlavičce tabulky */ font-weight:bold; } th.tab{ padding:3px; text-align:left;font-size:11pt; background-color:#056597; } td.tab { padding: 3px; border: 1px #ddd dotted;font-size:11pt; } tr.tab:nth-child(2n+1){ background:#eee;font-size:11pt; } tr.tab:nth-child(2n){ background:#ddd;font-size:11pt; } tr.tab:hover{ background-color: #CCFF66; cursor:pointer;font-size:11pt; color:#C71585; } </style> |
||
Tomáš123 Profil |
st.zboril:
„zároveň se formátuje i na stejné stránce vpravo nahoře "přihlášení" a "košík"“ Po odstránení tabuľky nepozorujem žiadny rozdiel v hlavičke. Uvedený štýl nemá dôvod ovplyvňovať iné prvky stránky. Ako má správne vyzerať pravá strana hlavičky? Na inej stránke vyzerá rovnako. Skús stránku znovunačítať použitím klávesovej skratky Ctrl+R .
|
||
st.zboril Profil |
Tomáš123:
Správně má být stejným stylem jako je text vedle "nová registrace". Tento stav je na každé stránce, protože v externím stylopisu formátování tabulky je něco, co formátuje i přihlášení a košík Vyřešeno, chyba byla v jiném stylu... |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0