Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tomas2245 Profil |
ďakujem, ale ešte by som sa chcel spýtať že teraz ten tovar dávam do jednej tabuľky a tam to je zoserializované ($kluc + $obsah)...
ako mám pomocou tohto foreachu ukladať samostatne $kluc do stĺpcu a $obsah? chcem spraviť lepšiu štruktúru DB, pretože ako mi už radili v minulom príspevku nemôžem mať dáta zoserializované..tak posielam príklad: či ho mám dobre napísaný... $post_tovar = array(); $klucik = ""; foreach($_POST as $kluc => $obsah) { if (strpos($kluc, 'tovar') === 0) { if(!empty($_POST[$kluc])){ $klucik = substr($kluc, 5); //dame prec zaciatok 'tovar' $klucik = mysqli_real_escape_string($pripoj,$klucik); if(is_numeric($obsah)){ $id_produktu = $post_tovar[$klucik]; $pocet = $post_tovar[$obsah]; $zapis = mysqli_query($pripoj,"INSERT INTO objednavky (id_produktu, pocet) VALUES ('$id_produktu', '$pocet')"); } } } } |
||
Kajman Profil |
#2 · Zasláno: 24. 4. 2017, 14:07:38
Buď budete dělat insert pro každý řádek zvlášť a dáte ho na řádek 14, nebo si tam je nachystáte data pro hromadný insert.
|
||
tomas2245 Profil |
tomu moc nerozumiem, ako ste to mysleli ale skúsim nad tým popremýšlať...teraz ten zápis je dobre..? a ešte by ma zaujímalo ako potom dokážem spraviť SELECT aby produktové id bolo priradené k svojmu počtu... + tie produkty budú mať aký tvar v tom riadku? = tovar1tovar2 neoddelené od seba a takisto počty? Je to na dlho prerobiť celú databázu tak najprv chcem získať teoretické poznatky a potom sa do toho pustím :)
|
||
Časová prodleva: 6 let
|
0