Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mlocik97 Profil |
Zdravím,
Potreboval by som poradiť ako vymeniť poradie 2 html tagov alebo 2 divov aj s obsahom podľa určitej podmienky (šírka okna). Napríklad mám: <body> <div class="neco1"> text 1 </div> <div class="neco2"> text 2 </div> </body> a pri určitej podmienke by sa to zmenilo na: <body> <div class="neco2"> text 2 </div> <div class="neco1"> text 1 </div> </body> samozrejme hned ako by podmienka prestala platiť, by sa to vrátilo do pôvodného poradia. zároveň v mojej situácii je to ešte kus zložitejšie, môj kód: <body> <div class="neco1">Text1</div> <div class="neco2a3"> <div class="neco2>Text2</div> <div class="neco3">Text3</div> </div> <div class="neco4">Text4</div> Prípadne ma napada iná možnosť, iný spôsob,... a to že by som rovno mal div class neco3 pod neco4 teda: <div class="neco1">text1</div> <div class="neco2">text2</div> <div class="neco4">text4</div> <div class="neco3">text3</div> ale problém je že potom neviem napozicovať (cez relative) tak že by som mal 2 horizontalne divi, v spodnej polke 3 stlpce, a v strednom stlpci na konci jeden "riadok" s text3. Zvyšok čo potrebujem už mám vyriešené cez @media až na poradie. Float zrušený, aj šírka každého nastavená na 100% a podsebou sú, akurát v nesprávnom poradí. |
||
pcmanik Profil |
#2 · Zasláno: 26. 4. 2017, 10:16:50
Mlocik97:
Môžeš použiť Flex - konkrétne vlastnosť order. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0