Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ondra256 Profil |
#1 · Zasláno: 28. 5. 2017, 11:45:27
Zdravím,
Nechtene jsem přidal stejny prispevek do PRACE A ZAKAZKY a nejde upravit ani smazat. Tento prispevek mne prosim nemazte. potřebuju poradit s nastavením .htaccess souboru. Mám hosting a doménu u active24. Mám vytvořený alias blog.mujweb.cz a pro tento alias mám zvlášť web, který běží na jiném systému. Na FTP jsem vytvořil složku blog do a do ní nainstaloval wordpress. Nyní potřebuju aby po zadání url adresy blog.mujweb.cz se zobrazil wordpress který je nainstalvaný ve složce blog. Do htaccess souboru v rootu jsem přidal RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} ^blog\.mujweb\.cz [NC] RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/blog/ RewriteRule ^(.*)$ /blog/$1 [L,QSA] a pak do htaccess souboru ve slozce blog RewriteEngine On RewriteBase /blog/ Když však zadám url adresu blog.mujweb.cz tak jsem přesměrován na adresu blog.mujweb.cz/blog. Nevíte jak to poupravit aby se do url adresy nepřidávalo to /blog ? Díky za odpoveď |
||
Davex Profil |
#2 · Zasláno: 30. 5. 2017, 19:46:22
Uvedená pravidla nepřesměrovávají. Není špatně nastavená adresa webu ve WordPressu?
|
||
Časová prodleva: 6 let
|
0