Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jara Profil |
#1 · Zasláno: 25. 9. 2017, 12:41:45
Zdravím,
je nějaká možnost pomocí "jednoho" příkazu zobrazovat na webu všechny obrázky/fotky z určité složky? Díky za radu |
||
Kcko Profil |
#2 · Zasláno: 25. 9. 2017, 12:57:36
Jara:
PHP, funkce scandir, foreach a echo. |
||
Bubák Profil |
#3 · Zasláno: 25. 9. 2017, 13:26:25
Sice jsi to nezmínil, ale pokud chceš dělat fotogalerii, důrazně doporučuji používat opravdové miniatury, které vytvoříš v počítači nebo automaticky na serveru.
|
||
Časová prodleva: 18 dní
|
|||
Jara Profil |
#4 · Zasláno: 13. 10. 2017, 18:17:28
Kcko:
díky za scandir, nepodařilo se mě ho asi správně zapsat - web mě nezobrazí ani index.php prosím radu nebo napsání co a kam napsat/vložit mám na webu ve složce vizitky: IP/vizitky/index.php IP/vizitky/img/obrazek.jpg nepodařilo se mi to rozfungovat nebo mi prosím napiš kód případně odkaz na stránku s funkčním kódem Díky |
||
Tomášeek Profil |
#5 · Zasláno: 13. 10. 2017, 18:24:44
Jara:
„nepodařilo se mi to rozfungovat“ Co jsi zatím zkoušel? Dodej kód, který ti nefunguje, a pokud vypisuje nějakou chybu, tak i tu. |
||
Jara Profil |
<?php $files = array_slice(scandir('./img'); ?>
Tato stránka nefunguje Web 1.2.3.4 momentálně tento požadavek nemůže zpracovat. HTTP ERROR 500 používám OS debian webovky nedělám běžně, dělám s linuxem a napsal jsem si i web pomocí jakpsatweb.cz |
||
Keeehi Profil |
#7 · Zasláno: 13. 10. 2017, 21:14:24
Jara:
Zapni si zobrazování chyb. To pro začátek. A pak si přepočítej závorky a zjistíš, kde je problém. To je ten hlavní. Pak přijdeš na to, že funkce array_slice má dva povinné parametry. Ale moc nechápu, k čemu má sloužit. Pokud se chceš podívat, co ti vlastně funkce scandir vrátila, doporučuji var_dump. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0