Autor Zpráva
WordpressKokos
Zdravím:

Když lidi kliknou na tlačítko zdílet na mé stránce tak se dostanou na FB a obrázek daný v og:image není dostupný pro link xxxxxxxxx.com/register/?ref=4548 je pouze dostupný pro xxxxxxx.com/register -> jak udělat aby tento og:image by pro všechny sub soubory v register doméně.

díky!
Kajman
Pokud aktivně blokujete přístup k obrázkům, podle hlavičky referer, tak přeci stačí tu blokaci vypnout.
WordpressKokos
Jak odblokovat přístup k obrázkům pro doménu jako www.register/?ref=adad44445 když pro ni nemám index.php ?
Keeehi
Spíš nám prozraď, jak jsi ho zablokoval?
WordpressKokos
Tak to fakt nevím, v meta nebo robot txt nic takového nemám, co vlastně hledám ?
Keeehi
WordpressKokos:
Tak to fakt nevím, v meta nebo robot txt nic takového nemám, co vlastně hledám ?
To my nevíme už vůbec. Ty tvrdíš, že je to zablokované. To jsi se dozvěděl jak?
WordpressKokos
Kajman napsal "Pokud aktivně blokujete přístup k obrázkům, podle hlavičky referer, tak přeci stačí tu blokaci vypnout." :D Tak jsem si myslel že je si tím jistý :D

Já si nemyslím že nic takového blokuji, ale spíš facebook nevidí žádný og:image pro ref doménu tak tam nic nedává a hotovo. takže jsem chtěl vědět jak tam hodit obrázek pro celou /register/ a cokoliv za tím.
Keeehi
/register/ a cokoliv za tím není doména. To je cesta. Problém tedy bude asi jinde.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0