Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
WordpressKokos Profil |
Ahoj,
Mám skript který vygeneruje číslo, něco jako počítadlo které by mohlo v tomto příkladu počítat total sekundy na stránce. // Update stats once per 10 seconds setInterval(function values() { var sekundy = parseInt(Sekundy()); //-- Mám skript který počítá sekundy, to teď není podstatné - takže toto číslo je teď třeba 10,000 document.getElementById("sekundy_accepted").value = sekundy; document.getElementById("submit").submit(); }, 10000); Každých 10 sekund chci aby total sekundy které dostávám z počítadla online se zapsali do MÉ databáze uživateli do tabulky "totalsekundy" ALE nechce mi to spolupracovat s php: <form id="submit" name="submit" action="" method="post"> <input type="text" style="display:none" id="sekundy_accepted" /> </form> if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST"){ $sekundy = $_POST["sekundy_accepted"]; mysqli_query($conn, "UPDATE users SET sekundy = '0' WHERE name= '".$name."'"); mysqli_query($conn, "UPDATE users SET sekundy = sekundy + '$sekundy' WHERE name= '".$name."'"); $message = "Hotovo"; } Hází mi to "Hotovo" ale nic se nezapisuje. Takže variable $sekundy je prázdná. Prosím o pomoc jak hodnotu z javaskriptu vložit do PHP, fakt AJAX nerozumím. DÍKY! Skript je v <head> |
||
pcmanik Profil |
#2 · Zasláno: 5. 11. 2017, 17:23:38
WordpressKokos:
„Prosím o pomoc jak hodnotu z javaskriptu vložit do PHP, fakt AJAX nerozumím.“ Tak si ten AJAX naštuduj návodov je kopu a nieje to zložité. |
||
WordpressKokos Profil |
#3 · Zasláno: 5. 11. 2017, 19:23:27
Pro někoho kdo bude mít stejný problém:
$.ajax({ type: 'POST', url: 'index.php', data: {sekundy:sekundy}, success: function(data) { } }) A Pak PHP: $sekundy = $_POST["sekundy"]; |
||
Časová prodleva: 5 let
|
0