« 1 2
Autor Zpráva
Keeehi
Profil
Tom44:
Ostatní obrázky, co jsem znal cesty a co jsem je tam dával já, tak ty jsem nahradil optimalizovanými, ale
tohle jsou obrázky od PHPBB a netuším, kde v kódu jsou ??
Tak je najdi. To je takový problém prohledat všechny soubory a hledat řetězec "icon_team.gif"? Samozřejmě že nechci abys to dělal ručně. Každý normální editor umí vyhedávat ve všech souborech v zadané složce.

TomášK podstatu já chápu, ale jak tu HTML stránku s chybou odstraním ???
už ti to psali minimálně Kajman v [#19] a Bubák v [#21]. Buď ty odkazy na ty soubory odstraníš z HTML té šablony, nebo na místě, kde se ty soubory hledají je vytvoříš. I když budou prázdné.
Tom44
Profil *
Nevím proč je nesmysl chtít, aby mi web nabíhal rychle, zvláště když teď google vydal info že bude upřednostňovat weby co se rychle načítají.

Jinak stejné nastavení a všechny informace aplikuji také na náší druhou podobnou stránku www.fensterkaplice.com


Poradí please někdo jak ještě na ty CSS a obrázky ??


Napríklad zde je nahraný prázdný soubor override.css a stejně to háže chybu :-(


https://oknakaplice.cz/styles/prosilver2/theme/override.css
Keeehi
Profil
Nevím proč je nesmysl chtít, aby mi web nabíhal rychle, zvláště když teď google vydal info že bude upřednostňovat weby co se rychle načítají.
Vždyť to nikdo neříká. To co psal TomášK je hlavně o tom, že máš nejdříve vyřešit velké problémy. Když se ti celá stránka načítá 3 vteřiny, tak je úplně jedno, jestli se nějaký obrázek bude načítat o 10ms déle. Tato diskuze (která je taky na phpbb) se u mě načítá v průměru 700ms. To už pak pomalu začíná být zajímavé se bavit o optimalizacích, které by mohly ušetřit desítky milisekund. I když 10ms je stále jen něco kolem 1.5 %.

Poradí please někdo jak ještě na ty CSS a obrázky ??
Máš to tu napsané už několikrát. Jestli to nezvládneš sám, tak si sežeň někoho, kdo to zvládne.

Napríklad zde je nahraný prázdný soubor override.css a stejně to háže chybu :-(
To není pravda. Chyby 404 jsi se tím už zbavil.
Kajman
Profil
Tom44:
Napríklad zde je nahraný prázdný soubor override.css a stejně to háže chybu

Tipnul bych si, že máte problém s rozlišením i mezi souborem a adresářem. Také doporučuji si někoho sehnat, než naděláte více škody než užitku. Na začátku jste tam měl 3 špatné odkazy na neexistující .css soubory. Dva z nich jste opravil, u jednoho z nich zhoršil problém a navíc jste vyrobil dalších 7 obdobných problémů.
Davex
Profil
Tom44:
Nevím proč je nesmysl chtít, aby mi web nabíhal rychle, zvláště když teď google vydal info že bude upřednostňovat weby co se rychle načítají.
Zrychlit načítání je fajn, ale pokud to děláš jenom kvůli zviditelnění ve vyhledávání, tak to bude mít minimální vliv, protože web trpí z pohledu SEO mnohem závažnějšími nedostatky.
« 1 2

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: