Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pawel V Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 2. 2019, 15:44:26
Ve své PWA aplikaci potřebuji konat oznámení (notifikace), vše jsem úspěšně rozchodil klasickým způsobem:
function displayNotification() { if (Notification.permission == 'granted') { navigator.serviceWorker.getRegistration().then(function(reg) { reg.showNotification('Máš nové oznámení ....'); }); } } Co ovšem neumím je, aby se po otevření toho oznámení a klepnutí na něj, se aktivovalo do popředí okno s aplikací která ho napozadí vytvořila, notifikace se může zároveň i smazat .... Tuším že nato slouží událost 'notificationclick', ale jak nato, řešil jste to někdo? Díky alespoň za navedení... ;-) |
||
Mlocik97 Profil |
Pawel V:
Nechcete si radši prečítať developers.google.com/web/fundamentals/primers/service-workers a developers.google.com/web/fundamentals/instant-and-offline/offline-cookbook ako pýtate sa na triviálne veci |
||
Pawel V Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 2. 2019, 16:06:27
Čtu, ty zdroje znám, ale navíc moje chabá Angličtina .... takže to jde ztuha a např. ukázka která řeší něco podobného mne vůbec nic nedělá :-(. (Proč?)
self.addEventListener('notificationclick', function (event) { event.notification.close(); clients.openWindow("https://nejaka.adresa"); }); Dělám to jen zatím pro osobní potřebu, jako aplikaci pro radost a pro své použití .... a rád si nechám od profíků poradit nějakými zkušenostmi z reality .... ;-) Dík |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0