Autor Zpráva
Petr
Profil
Zdravím, mám takoví problém, nahrál jsem na internetové stránky foto galerií a některé fotografie se mi zobrazí bez problému a některé se nezobrazí. Jen se mi zobrazí prázdný rámeček bez fotografie. Když jsem se podíval na server, kde má projekt uložen, tak se mi veškeré fotografie zobrazí bez problému. Ani ve zdrojovém kódu jsem nenašel chybu. Když dané foto album prohlédnu na svém počítači tak se to zobrazí správně. Kde je chyba? Jedná se o stránky nacházející se na této adrese: www.fotoas.wz.cz. Chyba se nachází např. v rozbalovacím menu „foto album – Aš – ulice Arbesova“. Děkuji moc za pomoc a radu. Ahoj Petr
Hugo
Profil
Dej si pozor na velikost písmen v názvech souborů. Na win je to jedno, ale většina ostatních OS je case-sensitive. V tom by mohl být tvůj problém.
Fred
Profil
A jak se tam jako dá dostat? <a class=btn0 onmouseover="hideAllMenus(); showMenu(2)" onmouseout=hideAllMenus() HREF="http://">&nbsp;Foto
album</a>
Petr
Profil
Ahoj Frede, na daný odkaz musíš najet a on se rozbalí a kliknou na odkaz z názvem Aš.
Fred
Profil
Petře To bylo jen jemné upozornění, že to samozřejmně nikde jinde než v MSIE nefunguje, ten script co používáš je z mnoha důvodů naprosto k ničemu. Navíc uživatelé jiných prohlížečů by se na ten odkaz stejně nedostali, protože v něm je zpětné lomítko http://www.fotoas.wz.cz/as_s\alesova.htm takže správně je http://www.fotoas.wz.cz/as_s/alesova.htm
Ty fotky tam ale vidím, asi jsi už opravil cestu k src na ty velká písmena .JPG, ale doporučoval bych spíš obrácený postup a to přejmenovat ty fotky na .jpg a udělat src taky v malých.
Petr
Profil
Moc vám děkuji za pomoc. Chyby během týdne všechny opravím.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.