Autor Zpráva
roman.g
Profil
Zdravím, potřeboval bych odcentrovat tento iframe banner. Zkouším všechno možné ale asi špatně a nedaří se mi. Díky

<iframe src="https://poutaky.denik.cz/www.denik.cz-745x100-sport.html" width="745" height="100" border="0" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>



A ještě bych potřeboval jednu věc, mám na webu tyhle css, jenže když potřebuji změnit barvu tak se ta barva změní na více místech a to já nechci. Jelikož na webu tento styl je používán vícekrát to znamená, že když tam hodím barvu #000 tak se mi to změní i na místech kde nechci. Já ty styly potřebuji nějak odlišit (asi pomoci elementu ?).

.Button-label, .DiscussionHero-title, .Hero-subtitle, .Hero-title  {
    color: #fff;
}

.DiscussionHero-title  {
    color: #fff;
}


Ve výsledku si předtavuju že by to bylo takto ale neumím to v reálném případě použít.

#tlacitkouvodnistranka .Button-label,  {
    color: #fff;
}

#tlacitkokontaktnistranka .Button-label,  {
    color: #000;
}
Trim
Profil
A co to udělat podmínkou v CSS?
iframe {// max-width: 100%; – pokud by jsi to chtěl s mobilním zobrazením
width: 745px;
  height: 100;
Mě to takhle funguje. :)
roman.g
Profil
A jak že ten kód bude v kompletu vypadat ? Díky
Kajman
Profil
{margin: 0 auto;}

A u toho druhého problému můžete použít např. SASS, LESS které dokážou používat proměnné pro vygenerování CSS. Proměnnou pak dáte jen tam, kde to chcete měnit.
anonym_
Profil *
Trim:
Ze jsem tak smělý. To centrovani je kde?

Jinak u height ti chybí jednotka. Číselná hodnota bez jednotky se v případě pixelu zadává v HTML.
roman.g
Profil
zkoušel jsem to vložit do css ale nefunguje, nebo něco dělám špatně
prosím o kompletný postup pokud možno, moc díky
Kajman
Profil
Živá ukázka
roman.g
Profil
kajman díky funguje !


Jinak k tomu druhému problému, tady je můj zkušební web.
Potřebuju tam ty barvy takto nastylovat, ale jlikož jeden prvek je stejný pro více tak je to trochu problém.

Tady potřebuji to bílé písmo na tlačítkách (Start Discusion a General) zaměnit za tuhle šedou barvu #808080
A žlutý text All discusion pod tím tlačítkem zaměnit za šedý #808080

Tady zase ptořebuji změnit barvu textu General (nahoře) z bílé na šedou #808080

Tam jak cokoliv měním tak se to mění na více místech což ja nechci právě, když si pak proklikáte ty odkazy General 1/2/3 tak si můžete všimnout, že jak to změníte tak se vám to změní i jinde.
Takže je asi nutné to nějak odsadit jina křečeno vytřídit.

Moc díky za čas a rady
Trim
Profil
A co to dát přímo do toho tlačítka?
<button style="color: #808080">Text v tlačítku šedou barvou. </button> 
Stejně tak by to šlo v inputu, pokud používáš input.
<input type="button" style="color: #808080" value="Text v tlačítku šedou barvou">
Potom by jsi měl změnu jen v jednom tlačítku, ve kterém máš atribut style="", na jiné by to nemělo nijak vliv.
anonym_
Profil *
Trim:
Neraď prosím nesmysly.

roman.g:
Nejsnažší máš přidat těm buttomůn nějakou třídu, pak je to jednoduché. Nebo pracuj s kontextovými selektory, button "Start a discussion" bude .sideNav button, případně v CSS už používáš ukecanější .IndexPage-nav .item-newDiscussion .Button.

Ten druhý button jsem na webu nenašel, ale kontext si dohledej.
roman.g
Profil
diky vyzkouším to,

a věděli by jste jak vycentrovat tento js, je tam třída, zkoušel jsem to stejný co poradil Kajman to mě fungovalo na předchozí ale na tento ne
<div class="tipAd45169"></div><script src='https://ban.tipsport.cz/c/textA.php?pl=45169' type='text/javascript' language='javascript' async></script>



Tak kamarád mě poradil tohle a funguje to

.IndexPage--tag1 .Hero-title,
[class="IndexPage"] .Button-label,
.IndexPage--tag1 .Button-label,
.DiscussionPage .Button-label,
.Dropdown-menu > li.active > a,
.Dropdown-menu > li > a:hover,
[style*="background-color: rgb(255, 241, 5)"].TagLabel.colored .TagLabel-text,
[style*="background-color: rgb(255, 241, 5)"] .DiscussionHero-items .item-tags span a,
[style*="background-color: rgb(255, 241, 5)"] .DiscussionHero-items .item-title
{
    color: #808080 !important;
}
anonym_
Profil *
roman.g:
JS se necentruje, centruje se div, do kterého ten js možná vkládá nějaký obsah. A centruje se úplně stejně všechny ostatní blokove elementy.

Ten uvedeny kód, který “funguje”, za:
1. řeší něco jiného, než je centrovani
2. řeší úplně jiné elementy
3. je pěkná prasárna

Ale jestli jsi s nim spokojen a děla, co potrebujes, tak asi fajn :-)

Za sebe bych ti doporučil studovat základy css, centrovani se řeší v prvních kapitolách (plus bambilion výsledku ve vyhledavaci).
lionel messi
Profil
roman.g:
Tak kamarád mě poradil tohle a funguje to

Pozri specifishity.com

Zjednodušene možno povedať: Čím menšia šelma, tým lepšie (pre kódera).

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0