Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Abhufhby Profil |
#1 · Zasláno: 5. 8. 2021, 19:12:27
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak udělat tlačítko s šipkou, která se postupně objeví až po "hoveru" na tlačítku. Viz ukázka: Živá ukázka Předem děkuji za odpověď |
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 5. 8. 2021, 22:28:44
Nevím, co chcete, ale stačí animovat pozici nebo opacity. Jsou i další možnosti.
Animované skrytí obsahu |
||
Abhufhby Profil |
#3 · Zasláno: 6. 8. 2021, 07:41:22
Bubák:
Chtěl bych, aby když se zezačátku neobjevovala šipka a když někdo najede na tlačítko, tak aby se s postupným zvětšováním tlačítka objevovala i šipka. (nemyslím tím opacity) Myslím si, že na to bude spíš potřeba JS. (if padding: bla , else zobrazit šipku) |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 6. 8. 2021, 09:40:22
Abhufhby:
Trochu problém je, že v té ukázce nemáš vidět ten obrázek. Chtělo by to ji udělat tak, aby obrázek se šipkou fungoval. Pokud nevíš kam ho nahrát tak můžeš sem. |
||
anonym_ Profil * |
#5 · Zasláno: 6. 8. 2021, 11:03:41
Abhufhby:
Podmínka v JS, tak, jak píšeš, je nesmysl. Tohle je čistě CSS task (jen je třeba lépe specifikovat cílové chování). |
||
Abhufhby Profil |
#6 · Zasláno: 6. 8. 2021, 18:35:47
Obrázek:
i.djpw.cz/oat.png |
||
Bubák Profil |
#7 · Zasláno: 7. 8. 2021, 01:07:04
pading se zvětšuje v čase, takže jde v JS nebo v CSS načasovat, kdy se má objevit šipka. Tahat do toho JS mi přijde zbytečné, když to jde udělat v CSS. Je to jen otázka načasování.
Tedy pokud jsem to správně pochopil z velmi strohého popisu, křišťálovou kouli jsem půjčil sousedce, bo chce vědět, jaká čísla padnou ve Sportce. |
||
Časová prodleva: 3 roky
|
0