Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Petr Profil |
#1 · Zasláno: 7. 10. 2022, 13:14:08 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 7. 10. 2022, 15:52:14
Dobrý den, využívám plugin DataTable. Nelze se mi vypsat data z databáze. Mišto toho se mi jen zobrazí "Načítám.." Můžete mi poradit kde je chyba, případně pomoct upravit kód. Spojení z databází funguje. Přikládám části kódu
<?php // db settings $hostname = '***'; $username = '***'; $password = '***'; $database = '***'; // db connection $conn = mysqli_connect($hostname, $username, $password, $database) or die("Error " . mysqli_error($conn)); mysqli_set_charset($conn,"utf8"); $sqlQuery = "SELECT podcast_id, datum, nazev, podcast, youtube, active_podcast FROM RG_podcast2 ORDER BY podcast_id ASC"; //echo $sqlQuery; $result = mysqli_query($conn, $sqlQuery); $paginationHtml = ''; while ($row = mysqli_fetch_assoc($result)) { $paginationHtml.='<tr>'; $paginationHtml.='<td>'.$row["podcast_id"].'</td>'; $paginationHtml.='<td>'.$row["datum"].'</td>'; $paginationHtml.='<td>'.$row["nazev"].'</td>'; $paginationHtml.='<td>'.$row["podcast"].'</td>'; $paginationHtml.='<td>'.$row["youtube"].'</td>'; $paginationHtml.='<td>'.$row["active_podcast"].'</td>'; $paginationHtml.='<td>'.$row["active_podcast"].'</td>'; $paginationHtml.='</tr>'; } $jsonData = array( "html" => $paginationHtml, ); echo json_encode($jsonData); ?> Javaskript /* Nastaveni dataTable */ $(function () { $('#podcast').DataTable( { "ajax": {"url": "load_data.php"}, "columnDefs": [{ type: 'date-eu', targets: 0}], "order": [[ 0, "desc" ]], "language": {"url": "//cdn.datatables.net/plug-ins/1.10.19/i18n/Czech.json"} }); }); Děkuji za pomoc a případné opravy kódu. Moderátor juriad: Vkládej prosím kódy mezi značky [>pre] a [>/pre] (stačí kliknout na ![]() Moderátor juriad: Odmazány přihlašovací údaje
|
||
N71 Profil * |
#2 · Zasláno: 7. 10. 2022, 14:57:52
Dopiš nám sem prosím na sebe e-mailový kontakt, jestli budeš data z té databáze ještě potřebovat.
Doufejme, že jsem byl první, koho napadlo ty přihlašovací údaje vyzkoušet. |
||
Petr Profil |
#3 · Zasláno: 7. 10. 2022, 15:14:28
N71 [#2]:
Můj email kuhn.p@centrum.cz Před malou chvílí databáze fungovala, tak jste byl první. Databází samozřejmě potřebuji, běží zde více web projektů. |
||
Časová prodleva: 3 roky
|
0