Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kcko Profil |
#1 · Zasláno: 9. 12. 2022, 19:17:37
Ahoj,
udělal jsem HTML šablonu pro e-mailový podpis. Thunderbird to má řešené inteligentně, nalinkuje se soubor - bud lokálně ale nebo i vzdáleně; takže se dá podpis pak obsloužit z jednoho místa. Screen: ![]() Mno a předpokládal jsem, že Outlook, který mj. používá klient, to bude mít řešené obdobně - chyba lávky. Screen: ![]() Nelze nalinkovat, udržovat na jednom místě, a ještě člověk musí to vecpat do toho interního wysiwyg editoru. Není tu někdo znalý, jestli se to dá obejít nebo to udělat podobně jako v TB? Klient má jak WIN tak MACOSX. Nebo nelze? |
||
Časová prodleva: 11 dní
|
|||
Plaváček Profil |
Postup:
1. V Ovládacích panelech - Možnosti průzkumníka souborů si zaškrtni volbu "Zobrazovat skryté složky a soubory". 2. Vyhledej si následující adresář: /Users/Appdata/Roaming/Microsoft/Signatures 3. Připrav si šablonu podpisu v HTML a nazvi si ji, jak potřebuješ, třeba "Můj podpis.htm". Pozor - koncovka musí být opravdu .htm. 4. Nyní, když vytváříš nový e-mail, pak v menu "Vložení > Podpis" se ti tato připravená šablona zobrazí. Můžeš si jich samozřejmě vyrobit povícero. Postup by měl být funkční ve verzích Outlook 2019 a Outlook 2021. Nižší verze jsem nezkoušel. P.S. Platí pro Windows, MACOSX bohužel nemám k dispozici. |
||
Kcko Profil |
#3 · Zasláno: 20. 12. 2022, 15:39:43
Plaváček:
Ahoj, vyzkouším a zároveň oceňuji, že jsi po 7 letech přispěl zrovna mně ;-) |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Plaváček Profil |
#4 · Zasláno: 25. 12. 2022, 07:09:42
Kcko:
Bylo mi tě líto. :) |
||
Kcko Profil |
#5 · Zasláno: 25. 12. 2022, 20:12:34
Plaváček:
To nemuselo, neronil jsem krokodýlí slzy ;), je to jen takovej malej bonus k pěkně udělanýmu webu, když nebude tak holt nebude ;). |
||
Plaváček Profil |
#6 · Zasláno: 26. 12. 2022, 09:42:53
Kcko:
Tož držím palce. Pak mi ten web ukaž. Jsem už sice mimo obor, ale dobrou práci umím ocenit. :) |
||
Časová prodleva: 2 roky
|
0