Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
nodo Profil |
#1 · Zasláno: 4. 4. 2023, 19:56:24
Zdravím.
Mám tento kód, funguje. Len ma napadlo či sa nedá zjednodušiť... Živá ukázka V prípade ak užívateľ stratí internetové pripojenie, zobrazí sa mu tento kód. To aj funguje. Problém mám so zobrazením bodiek v animácií. vzdialenosť od seba 60px po celej šírke obrazovky. Pripadá mi to nelogické vypisovať pri 30 bodke napr. 1.signals .thirty{ .signals .thirty{
margin-left: ?;
animation-delay: ?;
} Ako by ste to riešili vy? Ďakujem za rady. |
||
Andrej.B Profil |
#2 · Zasláno: 5. 4. 2023, 07:36:07
Takto?
Živá ukázka |
||
nodo Profil |
#3 · Zasláno: 5. 4. 2023, 20:27:41
Ano. ďakujem pekne
|
||
RastyAmateur Profil |
#4 · Zasláno: 5. 4. 2023, 21:57:48
Navíc ještě můžeš dát
.signals { display: flex; } a nemusíš vůbec vypočítávat žádný (margin-)left , budeš to mít hezky zarované rovnou...
|
||
nodo Profil |
#5 · Zasláno: 6. 4. 2023, 17:17:36
Andrej.B, RastyAmateur:
Funguje super. Ďakujem |
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
JsonKody Profil |
nodo:
Takova poznamka ktera je malinko off topic .. Pouzivas klicova slova var a const coz je neco jako auto tazene dvojspřežím. Doporucuji pouzivat let namisto var .. const a let byla vynalezena spolecne prave na nahrazeni var. var bych pouzil specificky, kdyz vis co delas a neni jina moznost, nez ho pouzit (je totiz function-scoped) coz teda hodne pochybuju ze takovy pripad existuje ale .. tak. Proc to rikam? Uz jen ve tvem kodu vidim neco co pravdepodobne nechces delat a muze za to prave pouziti var Protoze pouzivas var, je ta promena "function scoped", takze existuje i za for loopem .. kdybys pouzil let bude se to chovat standardně jako v jinych prog. jazycich a po bloku kodu prestane promenna existovat. Var jsou proto celkem hloupe (maji jeste par dalsich nesmyslu, ale tento je nejvetsi) a byly nahrazeny z urciteho duvodu. ne prilis dobre: 1// varovani .. 'i' existuje i po skonceni cyklu // varovani .. 'i' existuje i po skonceni cyklu spravne: 1// promenna 'n' existuje pouze v bloku kodu // promenna 'n' existuje pouze v bloku kodu PS: ta multiline definice promennych je tak nezvykla ze jsem ji nikde mimo tyhle podivny kody na ceskym foru nevidel, takze bych se toho vyvaroval ciste pro tu podivnost/nejasnost. A ty dve posledni globalni "promenne" bez var/let/const (d, z) .. sice to funguje, ale je to tak spatne ze bych to povazoval automaticky za bug a to i kdyz clovek vi co to dela :/ |
||
Časová prodleva: 2 roky
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0