Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
karelakarel Profil |
#1 · Zasláno: 3. 10. 2024, 23:04:26
dobry den
asi budu pro Vás trapnej a nezkušenej ale byl bych rád za Vaší radu či pomoc. Mám na webu v administraci tento RS (asi je zastaraly a dnes se to už vubec nepoužívá, ale mě to prostě vyhovuje a jsem s tím spokojen) na FTP klasicky přez Total Commander nahraju nějakých pár fotek a v tomto RS si najdu cestu a vložim tu fotagrafii. Jen se chci zeptat, zdali nevíte, jestli by šlo nějak z těch pár fotek co takto nahraju udělat nějakou prohlížecí galerii? Aby se mi nemusela otevírat každá fotka zvlášť. Jak říkám je to pár fotek (cca 15), žádná obsáhla galerie děkuji za rady, jestli lze nějak někde vložit kod, aby mi to vytvořilo "prohlížení". Ten red.system lze během upravování přepnout na HMTL zobrazení děkuji předem |
||
anonym_ Profil * |
#2 · Zasláno: 4. 10. 2024, 00:32:09
karelakarel:
Podívej se do zdrojáku jakékoliv stránky, která nějakou takovou galerii má. Nejsi první, kdo to řeší. Napovím, lightbox, a další. |
||
karelakarel Profil |
#3 · Zasláno: 4. 10. 2024, 13:23:24
Děkuji, ale mohl bych prosim poprosit konkretnější navod? Prosiiim. Nebo je to jen o jednom kodu do php stranky?
|
||
anonym_ Profil * |
#4 · Zasláno: 4. 10. 2024, 13:44:39
karelakarel:
„Nebo je to jen o jednom kodu do php stranky?“ Není to o jednom kódu do PHP stránky (nemá to s PHP nic společného). Je to o jednom dotazu do Googlu, když už víš, co hledat. |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
0