Autor Zpráva
TomCzech
Profil
cau lidi. pls poradte s utajenou stranku a pristupem pres java script. moc to nechapu a potreboval bych poradit. nejlis mi napiste na ICQ

ICQ: 201491052

DIKY ZA ODPVOEDI
Miloš
Profil
www.jakpsatweb.cz/heslo.html
TomCzech
Profil
Ja to totiz podle toho navodu nepochopil
peta
Profil *
TomCzech Z celeho toho vyplyva, ze nejak bezpecne to v JS nejde, pouze omezeni pro uplne novacky. Kdyz to ale nechapes z toho, tak potom sory.

Tak zkus ggogle.co a natukat tam slova jako javascript a heslo, ono ti to najde jine stranky, snd to pochopis.
habendorf
Profil
Z celeho toho vyplyva, ze nejak bezpecne to v JS nejde, pouze omezeni pro uplne novacky.

Tak to bych až tak netvrdil. Když na serveru zakážu výpis adresáře, tak nemáš šanci se na zaheslovanou stránku dostat.
Mistr
Profil
TomCzech
A co bys říkal již tomuto rozeběhnutému tématu v této diskuzi?
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=17252&foru m=3&page=-1
tpikalek
Profil *
Tak to bych až tak netvrdil. Když na serveru zakážu výpis adresáře, tak nemáš šanci se na zaheslovanou stránku dostat.
No, co třeba googlebot? Nebo jinej robot... ;o)
PerToon
Profil
tpikalek - Zakázat indexování robotům je snad ještě jednodušší.
Bubák
Profil *
Když na serveru zakážu výpis adresáře Tak je to pro prohlížeče i pro roboty, robot je vlastně je indexující prohlížeč.
habendorf
Profil
Hlavně aby robot stránku našel, MUSÍ na ni vést nějaký odkaz.
habendorf
Profil
Ještě jen pro úplnost dodám, že tím Když na serveru zakážu výpis adresáře jsem samozřejmě myslel zakázání přes .htaccess, ne zákaz pro roboty přes robots.txt. Zkrátka aby nešly vypsat soubory, jako jdou vypsat třeba na http://www.jakpsatweb.cz/etc/
slidem
Profil *
Zaheslování stránky přes Java script je úplně naprd dá se to v pohodě obejít. Jednoduché a složité pro ty kdo se tam chtějí dostat je udělat to přes PHP jenom tam vložíš krátký kód a přepíšeš akorát svoje heslo a jméno, já to také používám a zatím se mi přes to doposud nikdo nedostal a že tam byli četné pokusy.
habendorf
Profil
Zaheslování stránky přes Java script je úplně naprd dá se to v pohodě obejít.

Jo? A jak? Vsadím se s tebou o co chceš, že se tam nedostaneš.
jirka26
Profil
ahoj všichni,muže mi někdo poradit se zaheslováním uržité částí stránky?třeba chci zaheslovat forum a chci aby byla nutná registrace,jako je to tady,ale nevím jak se to udělá,aby jsem napsal do formuláře mnou vybraný login a heslo a muhl jsem vstoupit na forum,jinak forum jsem si zahesloval javascriptem
nofate
Profil
Kdys na sebe nachas ICQ cislo (ked namas tak si vybav ;-) ) a rad ti pomozem
My icq: 271024823
popo
Profil *
Dikz moc, vopisuju jak se da, ale http://www.jakpsatweb.cz/heslo jsem take nepochopil. Barvicky jsou prima, ale je mi to plat prdny. Tak budu muset hledat jinde.
RPG
Profil
Pokud nechápete takovýto zcela jednoduchý a přímočarý příklad, pak bych se zamyslel nad tím, je-li na vašich stránkách, zcela nepochybně naprosto úžasných, světových, barevných a blikacích, nutno něco heslovat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.