Autor Zpráva
josef
Profil
Mohl by mi nekdo poradit se zaheslovanim stranky?Procital jsem diskuze nize,ale stale mi to nechce fungovat.
Opsal jsem si tento kod:
<form name="formular" onsubmit="return false">
Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo">
<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' ">
</form>

a dosadil nazev moji stranky,ktera by mela byt zaheslovana-tajna.html-,toto je kod po mem dosazeni:

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Zadej heslo</title>
<body>
<form name="formular" onsubmit="return false">
Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo">
<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'vitejte.html' + document.formular.heslo.value + 'vitejte.html' ">
</form>
</body>
</html>

po napsani hesla vitejte,mi to stranku ale nezobrazi.Mozna to mam napsane ve spatnem tvaru,mohl by me nekdo opravit?

Zkousel jsem to i s php podle ruznych navodu na webu,ale nevim,jak presne by mel vypadat kod s dopsanim moji stranky.

Mohl by mi nekdo napsat i presny php kod s doplnenim moji stranky,ktera se bude jmenovat vitejte.html

Mockrat dekuji za vase rady
Šlaha
Profil
Tohle nejde?
http://www.jakpsatweb.cz/heslo.html#php
josef
Profil
taky nejde,je to nejake zmatene,napise mi to ten text na strance s formularem,aniz bych zadal to heslo,navic nevim,kam a v jakem tvaru napsat odkaz stranky ,ktera ma byt zaheslovana
jozob
Profil
josef
Hodíš sem link pls?
josef
Profil
http://tvurciwebu.wz.cz/html/heslo.htm

z tohoto take nejsem nejak moudry,nevim jak presne ma vypadat tvar meho odkazu
PerToon
Profil
Jseš si jistý že máš možnost použít php?
JavaScriptové heslo je pro zaheslování nepoužitelné.
jozob
Profil
>"<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'vitejte.html' + document.formular.heslo.value + 'vitejte.html' ">"
- Tak tomu nejak nerozumiem. Adresa by vyzerala asi takto: "vitejte.htmlheslovitejte.html"
jozob
Profil
PerToon
>"Jseš si jistý že máš možnost použít php?"
Ak si myslel podporu na strane serveru, tak ano. Vyzerá to tak, že to beží na webzdarma.
PerToon
Profil
Jo, jozob má pravdu, místo vitejte.html dej buď adresář (pokud je to v jiným adresáři) nebo tam nedávej vůbec nic, čili:
<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = document.formular.heslo.value + '.html' ">
Adresa bude tvojeheslocosnapsal.html
josef
Profil
kam mam tedy napsat to heslo,kdyz stranka se bude jmenovat:vitejte.html?
Jinak vse mam ulozeno ve stejnem adresari.
Muzete mi napsat cely kod i s napsanim toho hesla nebo adresy?
Zkousim to cele ruzne kombinovat,ale zatim zadny vysledek.
Nebo musim jeste neco napsat do kodu te stranky vitejte.html?
jozob
Profil
josef
Funguje to jednoducho. Zadáš názov stránky (heslo). A tá daná stránka sa Ti zobrazí. Čiže ak zadáš index, zobrazí sa Ti stránka index.htm. Podobne to bude so všetkými stránkami.

>"...musim jeste neco napsat do kodu te stranky vitejte.html?"
Nie nemusíš.

Ale ako hovoril PerToon, "JavaScriptové heslo je pro zaheslování nepoužitelné". V tomto konkrétnom prípade ide o veľmi nezabezpečené "zaheslovanie", ak sa to tak vôbec dá nazvať.
PerToon
Profil
josef - To heslo nepiš nikam, prostě tě to odkáže na stránku s adresou, která bude odpovídat tomu co napíšeš do kolonky heslo.

<form name="formular" onsubmit="return false">
Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo">
<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = document.formular.heslo.value + '.html' ">
</form>

Když zadáš do kolonky heslo "mrkev", tak tě to přesměruje na stránku mrkev.html, která ale nemusí existovat. Když zadáš správný heslo (vitejte), tak tě to přesměruje na správnou stránku (vitejte.html)
josef
Profil
ted uz to chapu,hledal jsem v tom vedu a pritom je to celkem jednoduche.Diky za trpelivost .-)

K tomu zabezpeceni,neslo by to obejit tim,ze do stranky by se napsal nejaky kod,ktery by vlastne zdrojovy kod skryl?Hledal jsem na webu neco o skryti zdrojoveho kodu,ale nic kloudneho jsem nenasel.A nebo asi jedine reseni,pomoci php,ale tam je pro me stejny problem jako v tomto scriptu,nevim co kam presne vepsat.
PerToon
Profil
Co se týče skrytí zdrojového kódu, tak buď php, což je pro celý zaheslování lepší, nebo pouze nastavit případným útočníkům do cesty jednoduše přemožitelné překážky které většinu zkušených uživatelů zpomalí tak o půl minuty :-/
jirka26
Profil
ahoj všichni,muže mi někdo poradit se zaheslováním uržité částí stránky?třeba chci zaheslovat forum a chci aby byla nutná registrace,jako je to tady,ale nevím jak se to udělá,aby jsem napsal do formuláře mnou vybraný login a heslo a muhl jsem vstoupit na forum,jinak forum jsem si zahesloval javascriptem
nofate
Profil
josef: "K tomu zabezpeceni,neslo by to obejit tim,ze do stranky by se napsal nejaky kod,ktery by vlastne zdrojovy kod skryl?"

Naco chces skryvat kod, kdyz zaheslovani stranky v java skriptu muzes udalat aj bez toho, aby v kode (source) si mal moznost niekto pozriet ake je heslo. V java skripte je to predsa len mozne! V tomto kode nie je heslo viditelne.

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="cs">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>
<input type="password" size="12" id="heslo">
<input type="submit" id="posli" value="Ověř heslo">
<img src="" id="overovac" width="0" height="0" alt="Ověřovač obrázku">
<script type="text/javascript">
function over()
{

tvojeheslo=document.getElementById('heslo').value;
document.getElementById("overovac").src="hesla/"+tvojeheslo+".gif";
document.getElementById("overovac").onload=new Function("window.location='hesla/'+tvojeheslo+'.htm';");
document.getElementById("overovac").onerror=new Function("alert(\"Spatne heslo\");");
}
document.getElementById("posli").onclick=new Function("over();");
</script>

* OBr

Muzes si to skusit - spravni heslo pro pristup na tajni stranku je "pokus"
jozob
Profil
JavaScript je na zaheslovanie nepoužiteľný, veľmi ľahko prelomiteľný.
Mistr
Profil
JavaScript je na zaheslovanie nepoužiteľný, veľmi ľahko prelomiteľný.
Tady také ještě dneska nebyl Habendorf, co? :-)
MARTIN
Profil *
Prosím vás nevíte jaký kód napsat , abych měl okénko Nick a okénko Heslo a když bych kliknul na tlačítko pokračovat aby obě rozhodly o tom kam odkázat Např. do okénka Nick napíšu P do okénka Heslo HP a ono my to odkáže na soubor který se bude jmenovat PHP ????????
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.