Autor Zpráva
LastHunter
Profil *
Jak na to? TABLE použít nechci, DIV nefunguje......:(
Petra
Profil
body {text-align:center}
div {margin:0 auto; text-align:left}

Správně by mělo stačit to margin:0 auto; ale to v IE nefunguje, naopak tam funguje (i když by nemělo) vycentrování divu pomocí text-align, aby nebyl vycentrovaný i obsah toho divu vrátí se to tím text-align:left.
izsak
Profil
V IE6 v štandardnom režime funguje margin: 0 auto;

uvedený kód by nešiel, lebo <div> by mal 100% šírku a nebolo by teda čo centrovať.

Všeobecnejší kód:


/* centrovaný blok */
.b-center {
text-align: center;
}
/* centrovanie aj pre IE */
.ie-center {
width: 75%;
text-align: left;
}



<body class="b-center">
<div class="ie-center">
<h1>Bla, bla</h1>

<div class="b-center">
<div class="ie-center">
ďalšie centrovanie
</div>
</div>


</div>
</body>
Honza Hučín
Profil
Řešilo se to už tady:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=1&topic=13 61
LastHuntere, příště si prosím zkus nejdřív vyhledat, jestli tady už někdo o něčem podobném nepsal, dřív než založíš nové téma.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.