Autor Zpráva
homolik
Profil *
Zdravim
neví někdo jak bych mohl odchytit klik na flashovou reklamu? chci vytvořit takový reklamní systém a potřeboval bych si odchytávat ty kliky na bannery. Nejlepší by bylo abych mohl odkaz presmerovat někam na mou adresu, tam si klik zaznamenat a přesměrovat návštěvníka na cílovou adresu.
habendorf
Profil
No já myslím že to máš vymyšlené dobře. Normálně bych ten link na banneru namířil na svůj skript (s parametrem), tam ho započetl a pak to přesměroval na cílovou stránku.

Takže link by vypadal nějak jako <a href="mujscript.php?cil=1"> a na mujscript započteš klik a podle hodnoty proměnné cil to pak přesměruješ. Mělo by to fungovat.
homolik
Profil *
No u obrázků to není problém udělat ale spíš mě trápí bannery ve flashy. Tam je odkaz určenej uvnitř a nevim právě jak bych ho mohl změnit...
flz
Profil
vo flashi si mozes spravit taku vec, ze po kliknuti sa otvori odkaz a este aj odosle dake data k tebe (pocet kliknuti, kde bolo kliknute, kedy bolo kliknute atp.)
homolik
Profil *
a když bych měl banner od někoho již udělanej můžu ho pro tohle upravit?
flz
Profil
ak mas zdrojak od neho tak ano. da sa to aj bez neho, ale to je trosku viac komplikovane
temistokles
Profil
pokusal som sa o podobnu vec, ale riesenie som nenasiel.
flz skus aspon nacrtnut technologiu
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.