Autor Zpráva
Kaeru
Profil
Zajímalo by mě, jakým způsobem je dělaný plynulý přechod mezi stránkami třeba na www.t-mobile.cz. Nemůžu pochopit, jak to udělali.
Filips
Profil
Jaký plynulý přechod?

Filips
Kaeru
Profil
Musíte se na to podívat z jiné stránky, ne z tohoto odkazu, protože ten otevře nové okno a pak to není na začátku vidět.
Miloš
Profil
Esli ono se to nenačítá „plynule“ jako že dlouho, když to má všecko úhrnem 150 kilo, he?

Kaeru
Musíte se na to podívat z jiné stránky, ne z tohoto odkazu
A to jako jak? Odkud?

BTW zkuste si někdo tuhle tý-debyl.cz v Opeře – roletové menu jsou krááááááááásně schované pod reklamou.
esemeska
Profil
hm...tak to je urcite JS, ale moc dobry mi to nepripada.
Je to svinarna, i kdyz musim uzant, ze to zase tolik nevadi
esemeska
Profil
Jestli nevite co ma na mysli, tak to vypada jako kdyz udelate prezentaci v power pointu...a date nejaky prechod na dalsi stranku
Kaeru
Profil
Stim, že to je swiňárna souhlasim, ale vypadá to dobře. Jen mě to zaujalo.
Radek Hrabůvka
Profil
Kaeru Funguje to pouze v IE, tuším od verzr 4.0, a to ještě ne kažkému, přestože IE používám zřídka, mám tento mne zdržující efekt v nastavení vypnutý. Ve zdrojáku se koukněte na řádky 15 a 16. Zvláště "Site-Exit" je sviňárnička, protože podezříváš tu novou stránku, aspoň že "Duration=1.0", tak to mos nezdržuje, prasata dávají mnohem delší časy.


Miloš roletové menu jsou krááááááááásně schované pod reklamou. ******** to snad dělají schválně, kdysi (Opera 7.54) menu měla schované pod flash rehlamou, pak vyšla Opera 8.0 a bylo to dobré, v 8.5 to bylo taky dobré. Takže ******* museli vylepšit kód, protože je to zase zprasené. Řešení je jednoduché, vypnout reklamu - flash.
F12, povolit zásuvné moduly -> zrušit zatržítko. Pro jistotu jsem to zkusil, reklama je furt, ale obyčejná, co se chová korektně.
Miloš
Profil
Radek Hrabůvka
Řešení je jednoduché --> nenavštěvovat jejich web; co bych tam taky hledal…
Kaeru
Profil
Na vaše dojmy o prohlížečích jsem se neptal, přesto díky.
Mistr
Profil
Kaeru
Jestli máš na mysli tu velikou šipku, která zprava najíždí doleva a pak se tam objeví ty dvě fialové kostky s bíle psaným textem, pak věz, že se jedná o Flash.
esemeska
Profil
[b][Mistr
/b]

tak to tedy vazne nemysli...
jak jsem jiz napsal je to jako v powerpointu
zkus si tuto diskusi otevrit i IE a zadej do pole adresi t-mobile.cz , aby se ti neotevrelo nove okno, pak dej sipku z5 a uvidis
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.