Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jan Bezděk Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 2. 2006, 20:04:52
Mám takový asi trochu blbý dotaz, ale zajímalo by mně, jak dostanu ocenění W3C na muj web? Kde se to dá získat?
|
||
Martin Kuželka Profil |
#2 · Zasláno: 7. 2. 2006, 20:08:12
Stačí si nechat projít web validátorem. Pokud ho budeš mít validní, tak se ti objeví tip od W3C na přidání ikonky.
|
||
Jan Bezděk Profil * |
#3 · Zasláno: 7. 2. 2006, 20:35:37
Tak v tom pripade mam ete jeden dotaz: kde sezenu ten validator?
|
||
Martin Kuželka Profil |
#4 · Zasláno: 7. 2. 2006, 20:38:10
validator.w3.org
|
||
Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 7. 2. 2006, 21:58:55
Ne každý vnímá toto „ocenění“ pozitivně.
Podívám-li se na tu ikonku očima běžného návštěvníka, vidím poměrně nevkusný obrázek, na který zpravidla stačí kliknout a dostanu se někam do tramtárie. Podívám-li se na ni očima běžného Webyloňana, vidím dalšího věřícího. Na většinu věcí hledím oběma očima, abych nezapomněl, že svět má ještě jeden rozměr, který na obrazovce s nalistovaným validátorem není rozeznatelný. |
||
Timy Profil |
#6 · Zasláno: 7. 2. 2006, 22:25:15
Zajímavé. Ikonka prakticky bez informační hodnoty pro 99% uživatelů a přesto je viděna na tolika webech. Vlastně jenom škodí použitelnosti stránky. Po kliknutí se aktivuje strašlivý mechanismus, který uživatele přenese do dalekých a nehostinných krajin, kde se onen zmatený uživatel doví, že "This Page Is Valid XHTML 2.7 Transitional!"
Jan Bezděk Tady si můžete vybrat ikonek co hrdlo ráčí ;-). http://www.w3.org/Icons/ |
||
Chamurappi Profil |
#7 · Zasláno: 7. 2. 2006, 22:43:41
Mně se nejvíce zamlouvá členská ikonka:
![]() Ten, kdo ji chce užívat, musí splňovat určitá pravidla. Explicitní povolení k jejímu umístění prý nepotřebuji a jedinou jasnou podmínkou je, že bude odkazovat na web W3C. Což je na této stránce splněno, vše je tedy v pořádku. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0