Autor Zpráva
karel
Profil *
Potreboval bych UPLNOU absolutni cestu k souboru jenz zada uzivatel. Pravdepodobne pomoci INPUT TYPE="FILE". Pokud jej odeslu formularem ne jako multipart/form-data posle se jen nazev souboru bez cesty. Pak jsem se uchylil k JavaScriptu, kde jsem udalosti presmeroval stranku na dotycnou pomoci VALUE dotycneho INPUTu. Ve Firefoxu a IE vse funguje jak ma a ja se predcasne radoval. V Opere se mi stale posila jen nazev souboru. Uz jsem zoufaly. Postrcte me prosim, klidne uplne jinym smerem. Dekuji.
Leo
Profil
To podle me nerozchodite, Opera dela dobre, ze posila jen to, co je potreba. Cela cesta je sice pristupna v nekterych prohlizecich v JS, ale to je spis chyba nez neco, na co se da spolehnout obecne. Musite se s tim smirit, Leo
karel
Profil *
Nevim sice, proc to vy povazujete za chybu, nicmene co se da delat. Dekuji za odpoved.
DoubleThink
Profil *
Svým způsobem je to chyba - serveru není nic do mé struktury disku.
karel
Profil *
Ted nevim, jestli jste si precetl muj prispevek... Nejde o nic, co se odesila serveru, jde o hodnotu formularoveho pole, ke kteremu se dostavam pres javascript. Formular at jej odeslu uz jakkoliv cestu samozrejme neposila.
Hugo
Profil
Toto je spíš obecné konstatování, že stav, kdy se js dostane k absolutni cestě k souboru není moc ideální.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.