Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
karel Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 2. 2006, 09:52:13
Potreboval bych UPLNOU absolutni cestu k souboru jenz zada uzivatel. Pravdepodobne pomoci INPUT TYPE="FILE". Pokud jej odeslu formularem ne jako multipart/form-data posle se jen nazev souboru bez cesty. Pak jsem se uchylil k JavaScriptu, kde jsem udalosti presmeroval stranku na dotycnou pomoci VALUE dotycneho INPUTu. Ve Firefoxu a IE vse funguje jak ma a ja se predcasne radoval. V Opere se mi stale posila jen nazev souboru. Uz jsem zoufaly. Postrcte me prosim, klidne uplne jinym smerem. Dekuji.
|
||
Leo Profil |
#2 · Zasláno: 14. 2. 2006, 11:13:58
To podle me nerozchodite, Opera dela dobre, ze posila jen to, co je potreba. Cela cesta je sice pristupna v nekterych prohlizecich v JS, ale to je spis chyba nez neco, na co se da spolehnout obecne. Musite se s tim smirit, Leo
|
||
karel Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 2. 2006, 11:29:20
Nevim sice, proc to vy povazujete za chybu, nicmene co se da delat. Dekuji za odpoved.
|
||
DoubleThink Profil * |
#4 · Zasláno: 14. 2. 2006, 14:14:16
Svým způsobem je to chyba - serveru není nic do mé struktury disku.
|
||
karel Profil * |
#5 · Zasláno: 14. 2. 2006, 14:36:41
Ted nevim, jestli jste si precetl muj prispevek... Nejde o nic, co se odesila serveru, jde o hodnotu formularoveho pole, ke kteremu se dostavam pres javascript. Formular at jej odeslu uz jakkoliv cestu samozrejme neposila.
|
||
Hugo Profil |
#6 · Zasláno: 14. 2. 2006, 14:54:28
Toto je spíš obecné konstatování, že stav, kdy se js dostane k absolutni cestě k souboru není moc ideální.
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0