Autor Zpráva
Gekon
Profil
Zdravím...
na mé stránce www.xidlisti.net mám přihlašovací systém, a rád bych to nějak zaonačil (debilní slovo), abych se nemusel pokaždé jak mongol přihlašovat. Nešlo by nějak udělat, třeba přes cookie, aby si mě počítač zapamatoval? Předem díky
Mistr
Profil
Přes cookie to samozřejmě jde. Navíc je to asi jen jediná varianta, jak to udělat.
Více třeba http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/cookie-precteni.html či http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/cookie-rozsekani.html
Gekon
Profil
Díky
Leo
Profil
Samozrejme je pak sikovne se neprihlasovat z jineho pocitace nez z toho, kam mate pristup jen vy. Leo
peta
Profil *
Gekon
www.volny.cz/peter.mlich/
Najdi si JS, menim tam vzhledy pomoci cookies.

Nevyhoda ale je, ze kdyz dojde nekdo cizi k tvemu PC nebo si zkopiruje cookies, tak je hned prihlaseny, treba na admina-tebe. Je otazka, jestli tohle prave chces.

Jinak tyhle veci se delaji pres (PHP) sesny, ty se bez aktivity zhruba do 24 minut smazou, takze 24 minut jsi prihlaseny. Pokud nekliknes na nejakou stranku se sesnami nebo neobnovis, tak te odhlasi, jakoby.

Pak je to jeste moznost resit to pres GET, kde do adresniho radku pokazde pises jmeno a heslo nebo jen heslo, podle toho, jak mas postaveny system prihlasovani.

Pak je mozne to zapisovat na serveru do souboru (PHP).
Nebo do SQL.
Pak bych ale aspon kontroloval IP. Viz
www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#lmoje
- ten posledni guestbook ma nastaveno, ze do 2 minut muze zpravu smazat kdokoliv, kdo uziva stejne IP, pozdeji pouze admin na prihlaseni.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.