Autor Zpráva
J.
Profil *
pomoci ktereho programu se delaji stranky s nadpisem Index of / ?
Mistr
Profil
Podle žádného, ne?
Gekon
Profil
Podle žádného, udělá se sám, pokud v dané složce nenajde index
Gekon
Profil
Někdy se to dělá záměrně, aby se nemuselo používat PHP... viz http://skladiste.xidlisti.net
J.
Profil *
na tomto odkazu mam spousta slozek s fotkama, proc to tedy neukaze ?

http://miki.realmind.org/onlinedisk/
koudi
Profil
J.
Protože to je na serveru zakázaný.
Gekon
Profil
Musíš si v administraci povolit tzv. vylistování
J.
Profil *
jo tak, dik
J.
Profil *
jde vylistováni povolit na webuzdarma ? ponevadz kdyz tam neni index, tak to hodi nepovoleny pristup...
Martin Kuželka
Profil
Stačí vytvořit soubor .htaccess a do něj vložit
Options +Indexes
.

Potom už jenom stačí nahrát soubor .htaccess do té složky, která se má vylistovat.
J.
Profil *
to moc nechapu, jak to myslis ?
J.
Profil *
myslis pres kaskadovy styly ?
djlj
Profil
J.
Myslel to tak, jak to napsal. Vytvoř si soubor ".htaccess" (tak, jak ten název vidíš) a napiš do něj ten text
J.
Profil *
vytvoril jsem si textovej soubor, pojmenoval jsem to .htaccess.txt, vlozil jsem do neho text - Options +Indexes

dam to na web a nic
djlj
Profil
J.
Tak ještě jednou - soubor se musí jmenovat ".htaccess" - tak jak vidíš (bez uvozovek), nic víc.
Martin Kuželka
Profil
J.: smaž ".txt".
J.
Profil *
diky, uz to jde
Timy
Profil
J.
http://www.jakpsatweb.cz/server/htaccess.html

Potom stačí do tohoto souboru zapsat kód, který psal Martin a nahrát ho do složky, na kterou to má platit. V té složce pak nesmí být žádný výchozí soubor index.html a prohlížeč namísto chyby 403 zobrazí vnořené složky, které se tam nacházejí.
Gekon
Profil
s tím .htaccess jsem to taky kdysi nechápal:)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.