Autor Zpráva
00flash00
Profil
Ahoj ,
kuknite web www.trieskaci.com a v IE je taký meszera mezdy horným flashom a medzy dolným, neviem preco, ved kuknite zdroják, ale v FF to ide pekne tak nechápem
Filips
Profil
Zkus použít nějaký css hack. Pokud to jinak nepujde...

Filips
*Čvachta*
Profil *
Zkus vynulovat marginy, výšku řádků, výšku písma.
00flash00
Profil
Hmm já to nechápu, viska radku je taka jako vyska flashe, stejne je tam, ta mezera kurnik :(
habendorf
Profil
Můžu se zeptat, proč je celý flash umístěn v jednobuňkové tabulce?
00flash00
Profil
Ako to myslíš že v jednobunkovej tabulke? Tam stale pod flashom mi to robý taku polcentimetrovu medzeru aj pod flash menu
00flash00
Profil
Tak uz som nato prisiel cim to bolo, bolo to parametrom akým som tam vlozil ten flash akonahle som pouzil tento parameter tak to ide dobre!

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfl ash.cab#version=6,0,29,0" width="184" height="488">

<param name="movie" value="menu_.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="menu_.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="184" height="488"></embed></object>
peta
Profil *
00flash00 viz *Čvachta* , mam pocit, ze tabulka ma nastaveny nejaky margin, pripadne totez zkus pro object, embed. Ale hlavne si tu stranku udelej validni, protoze takhle se dost tezko hada, kde je chyba, jestli jsi neco neukoncil nebo tak.
Taky zkus to TBODY u tabulky vnuti valign="top"
A uplne nazzaver zkus u TABLE border=1 , abys vedel, jestli to zpusobuje tabulka nebo neco jineho. Ten border bych zkusil i u jinych prvku...
habendorf
Profil
Ako to myslíš že v jednobunkovej tabulke?

No já tam vidím

<table border='0' cellpadding='0' cellspacing='0' align='center' width='800' height='8'>
<tr>
<td width='800' height='115'>
<object codebase='http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfl ash.cab#version=6,0,29,0' width='800' height='115'>
<param name='movie' value='top_.swf'>
<param name='quality' value='high'>
<embed src='top_.swf' quality='high' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' type='application/x-shockwave-flash' width='800' height='115'></embed></object>
</td>
</tr></table>

To je podle mě jednobuňková (a úplně zbytečná) tabulka.
00flash00
Profil
Zbytocna asi nie, ako potom nacentrujem ten flash? Ved flash sa neda ovplivnit okolitými tagmi nie?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.