Autor Zpráva
phantom
Profil
1. Nevíte, jak by mohl vypadat skript, který by zjistil, zda se IP návštěvníka neshoudje s některou ze souboru zakázaných IP(třeba ip.txt) oddělených středníkem a kdyby zjistil že jo, tak by jen napsal: ,,Na tuto stránku namáte dovolen přístup!"?

2. Jak můžu vložit něco (např. text) na obrázek?
Martin Kuželka
Profil
ad 2) text na obrázek můžeš vložit tak, že obrázek vložíš do stránky pomocí CSS jako pozadí nějakému divu (nebo něčemu jinému) a potom do toho divu napíšeš ten text. Taky si můžeš pohrát s pozicováním a máš to.
Spikee
Profil
1.Blokovanie IP adresy
2.to už je
phantom
Profil
mi to nefunguje :(
nechcete tu někdo napsat přímo obsah toho souboru .htaccess?
Leo
Profil
Treba jenom mate .htaccess zakazany... Leo
phantom
Profil
Asi jo. Nešel by napsat alespoň nějaký JS? Chodí mi na tuhle stránku pár lidí kterých se potřebuju zbavit. Např. blokace podle IP.
Leo
Profil
No JavaScriptem nikoho nezablokujete uz v principu - ten totiz bezi v prohlizeci tech lidi a da se napriklad vypnout, navic neumi zjistit IP adresu... Leo
phantom
Profil
Tak třeba v php. Zná-li někdo takový skript v php, tak ať ho sem napíše! A prosím specifikujte kde mám ten skript vložit (head,body). Děkuji ;)
Leo
Profil
Skipt musite vlozit jeste pred jakykoliv html kod, protoze vase reakce na spatnou ip adresu asi bude presmerovani funkcni header - a ta se musi volat pred jakymkoliv vystupem do prohlizece. Vase "klicova slova" jsou $_SERVER['REMOTE_ADDR'], nejake fce pro praci s retezci a pak pravdepodobne header("Location: ..."). Leo
phantom
Profil
A co takhle:

<?php
$blokovaneIP = array("xxx.xxx.xxx.xxx");
if(in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], $blokovaneIP)) {$chyba = "Pristup z teto IP adresy je blokovany.";
echo "$chyba";
exit;}
?>

Mělo by to být dobře, ale mi to nejede :(
Leo
Profil
A dival jste se co mate v $_SERVER['REMOTE_ADDR']? Ona tam nemusi byt jen jedna IP adresa... Leo
Anonymní
Profil *
Už tomu vůbec nerozumím. :|
Leo
Profil
No v promenne $_SERVER['REMOTE_ADDR'] muze byt vic IP adres oddelenych / ted nevim cim, bud carkou nebo sterdnikem / jak si pozadavek na stranku za sebou predavaly ruzne proxy servery a podobna havet... Leo
phantom
Profil
aha - myslim, ze se uz na to vykaslu;O
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0